Николай Бареков: Кирчо Петков е просто Наемник в новия US-инженерингов проект за управление на Колонията!

Кирчо Петков е момче за местна консумация, с лош английски, който трябва да изглежда прилично на Запад. Но е натоварен с прости локални задачи: Да даде зелена светлина за Македония, както и да отнесе после пръчката за това. А също и да прокара НАСИЛА масовата ваксинация и зеления сертификат сред българското стадо. Поръчката е за цяла Източна Европа, която здраво изостава с ваксинирането.

Така ги виждат нещата неговите началници от “Козяк”.

За да оцелеят някоя друга седмица отгоре, другите зомбита от коалиционната пробита лодка ще изхвърлят първи Кирчо зад борда и нищо чудно хитрата Нинова, пердето Ристю или лукавия му ортак Асен Василев – Кокорчо да довършат и без това очертаващия се кратък и злополучен мандат. Кирчо си го знае и няма нищо против – платата за задачата е добра.

Мръсните задачи и огромните проблеми ще се стоварят върху Кировата глава и ще я отнесат също като главата на двойника му – шопския юнак Гюро. “Па имаше ли глава Киро, нямаше ли? Май имаше, оти имаше и капа”. Така ще викат после Нинова и Кокорчо.

Всички замесени приключват след този американски технолоджис политинжинерингов експеримент, като живи трупове. Време няма, няма да се жалят политически животи в Колонията – тук те нямат цена, в смисъл – на САЩ не им пука колко ще са труповете. А също и на труповете, понеже им е платено.

И бързаха да изберат Киро Петков вчера не за да ходи утре в Брюксел на срещата на върха на ЕС. Бързаха да го изберат, за да бъде днес Киро Петков конферансие на глобалисткия вещерски форум на шефа си Прокопиев – новият истински бос на Задкулисието в държавата, зад когото стои САЩ. Ловният му трофей вече краси приемната му в баровския палат край Лондон.

В Брюксел ще си ходи Румен Радев, той е шапката на правителството. Външното министерство, както и МВР и Отбраната са си на Румен Радев. Няколко лобита са в този кабинет – до едно мили и драги на Мустафа от Козяк.

Николай Бареков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Ааааааааа ха ха ха ха ха !
    Завършилият в Харвард Кирил Петков , бил видите ли с лош Английски ???
    И това го казва забележете – ДУДУКА !
    Е НЕМА такъв Гьотферен , вЕрвайте ми !
    Аве Дудук ,
    Кога ще се престрашиш да ни демонстрираш отново ТВОЯТ Английски , щото вЕрно скоро не сме умирали от смях ?

  2. Ах колко е хубаво да те шибат евро-мюсюлманските джендъри и колко лош беше комунизма :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *