Нещо неочаквано и Страшно за Запада поиска Руския Народ! Вижте какво е то! Истината ще ви Разтърси:

Колкото и да не им се иска на западните апологети, могъществото на руската армия и боен дух са факт, който никой не може да оспори. Разрушената през 90-те години на миналия век „регионална“, по думите на Обама, руска държава, изведнъж се превърна в страховита военна сила, която само за няколко години срути картонената кула на американската хегемония в света.

Но Русия се слави не само със своята неоспорима военна мощ. Русия е нещо много повече от това. Защото руската държава винаги е била начело на прогреса на човечеството. Така беше през октомври, 1917 г., така е и сега през 2017 г. Именно Съветският съюз спаси света от кафявата чума на хитлеризма. А могъщите военно-космически сили на Руската федерация сега спасяват Близкия изток, Европа и света от черните знамена и черните души на вилнеещите джихадисти.

Но истината е, че разковничето на руската мощ не се крие само в силата на оръжието. То е необходимо, но не е съвсем достатъчно условие. Руската мощ, която Западът така и не успя да разбере и да си обясни, се крие в могъщата сила на идеята за справедливост, свобода и достоен живот за всички хора.

През целия 20-ти век Евро-атлантиците хвърлиха много трилиони долари, за да демонизират и унищожат тази идея за свобода, равенство и братство. И успяха за кратко да дискредитират обществото на социалната справедливост. Съветският съюз се разпадна, но мечтата за достоен живот и истонско човешко щастие не можа да бъде изтръгната от сърцата на хората.

И днес тази мечта триумфира по целия свят. А нейни първи носители и най-ярки защитници са руските хора. Като потвърждение на тези думи ще припомним, че в началото на декември  общоруският център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ) проведе социологическа анкета, посветена на 12-ти декември – денят на Конституцията в Руската федерация.

Изследването на руските социолози показа, че 80 % от участниците в анкетата, които са на възраст от 18 до 24 години смятат, че руската Конституция отговаря на потребностите на народа. И това е така, защото хората в РФ се отнасят с уважение и почит към своята конституция. И именно заради огромната юридическа и практическа сила на конституцията, анкетираните имат огромни изисквания към нея. Например, всеки втори човек, който живее в Руската федерация, счита, че в Конституцията на РФ трябва да бъдат внесени определени допълнения. Кои са най-важните от тях, според анкетираните:

Хората искт конституционно да бъдат закрепени следните в момента съществуващи техни придобивки: 1- безплатно и качествено здравеопазване, 2- безплатно и качествено образование, 3- да бъде конституционно указан начинът на формиране на минималната работна заплата и минималната пенсия, така че всички да могат да живеят достойно и човешки в Руската федерация. 4- народът и властите да движат обществото към все по-голяма социална справедливост и благоденствие за всички.

С други думи: Уж убитият от Запада социализъм в Русия, сега се връща в живота триумфално и с пълна сила. И то не като носталгично искане на респондентите във възрастовата категория от 60 г. нагоре. Връщане на обществото на социалната справедливост искат преди всичко най-младите, които са на възраст между 18 и 24 години. Защото именно те усещат най-остро тегобите и несправедливостите на капитализмъ.

Ще прибавим към тази картина още няколко факта, за да стане пределно ясно, че Русия под ръководството на Владимир Путин се вдижи към демократично и социално справедливо общество. Най-напред нека си спомним, че още с идването си на власт далновидният руски президент започна с всички сили да възстановява руската икономика. В течение само на 15-тина години промишлеността и селското стопанство в Русия станаха по-силни от тези в Съветския съюз.

Наред с това Владимир Путин изгони руските олигарси, които не искаха да работят в полза на своите народ и държава. Останалите връщаха на държавата до 80 % от печалбите си. За да стане Русия силна и могъща държава. Другата главна задача на харизматичният руски президент бе възстановяване на военно-промишления комплекс и връщане мощта и силата на руското оръжие. И всички тези задачи Владимир Путин изпълни блестящо. Затова хората в Русия го обичат и почитат.

А само за сравнение чистата минимална заплата в България е 378 лв чиста, като приспаднеш данъка. С които пари не можеш да си купиш дори храна. Да не говорим за останалите данъци и такси. Да не отваряме дума пък за минималната пенсия у нас, която е още по-жалка – 200 лв.

Ето затова българите казват, че правителството на Бойко Борисов и западните му господари обричат хората на гладна смърт и унищожение. И затова настояват Борисов и ГЕРБ да се махат от политиката.

И това ще стане. Защото гласът народен винаги е глас Божий!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ТОВА Е НАЙ ХУБАВАТА НОВИНА ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ БЛАГОДАРЯ ТИ БЛАГОДАРЯ И НА ГОСПОД КАКВА ГОЛЯМА РАДОСТ РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ СПАСЕНИЕТО ИВА ЗА НАС ЩЕ ДОЙДЕ САМО ОТ БРАТУШКИТЕ ГОСПОД ДА ГИ ПАЗИ

  2. Иво, ентусиазмът ти е за завиждане, но е в повече от реалността. За мен думата Русия е свята и следя приоритетно случващото се там, защото вятърът на промяната за нас идва от там. Важно е да се осъзнае от сънародниците ни, че великият СССР се разпадна, защото беше предаден от Горбачов. Социализмът е социално справедливо общество, но е несъвместимо с демокрацията и това първо трябва да се осъзнае, а после да се мечтае. Социализмът се стреми към диктатура, но тя се осъществява от трудещите се – единствено те определят правилата. Именно това беше извратено при нас и въпреки това живеехме несравнимо по-добре от днес.

  3. „Социализмът е социално справедливо общество, но е несъвместимо с демокрацията и това първо трябва да се осъзнае, а после да се мечтае.“ Ще се повторя но, трябва. Демокрация имаме там където народът директно или индиректно управлява страната. Индиректно, когато избира своите представители в правителството. Така че, демокрация не съществува и не е съществувала. При капитализма където се смята че имаме демокрация, имаме диктатура на капитала. Там където за изборите се дават пари от частни лица, това е диктатура на капитала, не демокрация. Ако парите които се дават от богаташите по време на изборите, не играят никаква роля за резултата от изборите, то богаташите не са толкова глупави да ги харчат. При комунизма също нямахме демокрация. Но, разликата между диктатурата на комунизма и тази на капитала е огромна. При комунизма имаме диктатура на принципи. Дори и тези които бяха на върха трябваше да се подчиняват на тези принципи. Диктатурата на комунизмът в началният му стадии е крайно необходима. Ролята на тази диктатура беше да изчисти човека от най-отвратителното му качество – алчността. За съжаление това не се получи. Алчността победи комунизма. Причината за това се крие може би в историческата грешка на комунистическата революция. Тази революция трябваше да настъпи в най-развитата икономически страна (както е казал Маркс) и от там в целия свят. Дали обаче Путин ще оправи тази грешка? Дали е възможно връщане в миналото? Ако в Русия средствата за производство са частна собственост, това ще бъде невъзможно. Докато Путин е на власт, нещата ще са нормални, но след това един бог знае. Нищо чудно в скоро време да настъпи Световната Война.

  4. Искаме си социализма който беше сигурност и защита искаме си братска русия

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *