Ненчо Балабанов с Угасващ Рейтинг! Актьорът се взе твърде насериозно!

Ненчо1Звездата на Ненчо Балабанов започна бързо да залязва.

Може би защото се зашемети от толкова слава и пое толкова работа, колкото сам не може да понесе. И с това започна да поомръзва на зрителите.

За една година той успя да спечели шоуто „Като две капки вода“ с  добрите си имитации на родни и чужди звезди. После направи дует с Криско и се качи на върха. Но не се сети, че ракетата-носител е Криско, а той играе поддържащата роля.

След това Маги Халваджиян го покани в екипа си да замества Геро и да води  „Господари на ефира“. И Ненчо помисли, че вече е хванал Господ за шлифера. Но не се оказа така!

В желанието си непрекъснато и на всяка цена да блести, имитаторът на Бойко Борисов измести доайена на предаването Малин Кръстев и си присвои главната роля. Знае всичко, може всичко, винаги пръв иска да представи рубриките, натиква Малинко в ъгъла, пее и даже танцува с адреналинките.

Вместо ролята на ученик, той изведнъж много си повярва и прие тази на учител, с което леко отблъсна зрителите. Освен това започна да прекалява с имитациите на Бойко Борисов, които вече са омръзнали до болка на публиката.

И тя побърза да го накаже.
Преди няколко дни Ненчо  пусна нова песен – „Рестарт“. Само че колкото и да я промотира в „Господарите“, колкото и да я пее, а момичетата да подскачат около него, почти никой няма интерес към песента. Тя е събрала скромните 5 хиляди гледания, по-малко, отколкото което и да е аматьорско ученическо клипче.

Не може хем да си актьор, хем рапър, хем певец, хем водещ… и да искаш да те харесват навсякъде. Ненчо налапа прекалено голям залък и не може да го преглътне, смятат от гилдията. Освен това хвърлил око на адреналинката Ради, което пък вбесява Йоанна Драгнева и останалите танцьорки.

„По-леко, Ненчо, бързо ще изгориш с тези темпове“, съветват го колеги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TwJXLdsKsRQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *