ЕКСКЛУЗИВНО: НАТО СЕ РАЗПАДА! Невероятно, но факт, Русия е единственият му поддръжник!

НАТОНАТО си отива след Брекзит!

Това прогнозира Стивън Кинзер, сътрудник на Института Уотсън за международни изследвания към световно известният университет Браун.

Решението на Британия  за излизане от ЕС разтърси из основи не само евросъюза, но и  военната машина на САЩ – НАТО.

В петък шефовете на Алианса ще се съберат във Варшава за да докажат колко са необходими за запазването на мира и на опасността Русия да превземе цяла Европа. Те ще поискат още по-засилено присъствие, за да пазят Прибалтийските републики, Полша, Украйна, Румъния и България от руската напаст и агресия  

Истината е точно обратната, твърди Стивън Кинзер. На нас ни трябва по-малко НАТО, и по-малка намеса във вътрешните работи на страните и особено в отбраната им.

На всички е ясно, че Русия няма да нападне никого. На всички е ясно, че НАТО не може без Русия и тя е единственият неволен двигател, който поддържа тежковъоръжената структура, която изяжда милиарди долари.

изтребителиАко се погледне на украинските събития и се направи анализ, не може да не се види, че конфликтът беше създаден изкуствено, за да оправдае НАТО съществуването си.

Украйна и Русия бяха в чудесни отношения, докато не бяха налети много пари в Майдна и не се извърши военен преврат. Тогава изплашеното руско население в големи области на страната поиска автономия и присъединяване към Русия заради безчинствата, които веднага бяха започнати от добре платените и надъхани бандеровци. Не Русия анексира Крим, а Крим сам гласува да се отцепи и да остане на сигурно в Русия.

Това обаче беше използвано като повод да се наложат санкции на страната, да се развее мита за руската опасност и агресия и да се стоварят войски във всички съседни държави, включително и в България.

Черно море пък се напълни с бойни кораби, а в небето непрекъснато летят бойни самолети.

Кой се готви за война в случая?

НАТО или Русия?

Кой пъчи мускули, кой напълва памперсите, ако наблизо прелети руски самолет?

Путин ясно каза. Ние няма да нападаме никого. Но когато под носа ни се разполагат бази с ракети, насочени към нас, нямаме друг избор, освен и ние да разположим оръжие и да се отбраняваме.

нато1В случая и едните и другите твърдят, че се готвят за отбрана. Но докато Русия разполага оръжието в собствената си страна, НАТО превърна във военен плацдарм цяла Европа и дрънка предизвикателно най-новите си въоръжения.

На всички е ясно, че това е театър. Русия няма да хукне да завзема Европа. Но на шефовете на Алианса страшно много им трябва враг, за да оправдаят съществуването си.

И този враг е Русия, която е сатанизирана, плашат с нея наивниците и произвеждат още и още оръжия.

Само че това е краят на НАТО в този му вид.

Рано или късно държавите, които финансират тази машина за пари и смърт, ще се осъзнаят, че наливат вода в бездънна каца.

Ако има наистина нужда от военна организация, тя трябва да се бори с Ислямска държава и тероризма.

А не да плаши Европа с несъществуващото ръмжене на руската мечка, категоричен е Кинзер.

Във Варшава НАТО ще направи пореден опит да се спаси и да продължи да се държи не като страж на мира, а като агресор.

Но в света вече се чуват разумни гласове, които не искат война, не искат конфликти, не искат дрънкане на оръжие и най-вече не искат да го купуват и да издържат американската уж световна армия.

И след ЕС идва ред на Алианса.

Дано да е по-скоро!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ЕДНО ВРЕМЕ В БКП ПОСТОЯННО ТЪРСЕХА “ СКРИТИЯ ВРАГ“ ?!2 И НАТО ПОСТОЯННО ПОВТАРЯ,ЧЕ РУСИЯ Е ОПАСНА И ОЛЕ-ЛЕ-ЛЕ.АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТЪПИ ОТ ОХОЛСТВО !

  2. Предполагам,че НАТО,няма да се разпадне,а ще се трансформира в организация,която ще бъде инструмент в ръцете на световната олигархия,за запазване на господството над планетата Земя.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *