Наглост! Измамници събират пари за прегазената Катя в Пловдив

Катя пловдивМоля ви, моля ви, не им се вързвайте, пише прегазената на спирка в Пловдив ученичка Катя.

Момичето, което беше ранено тежко на спирката от разбеснял се гръцки студент, който не можа да овладее колата си и се блъсна в автобусната спирка, сега е възмутено и ужасено. Не стига, че животът му висеше на косъм след катастрофата, не стига, че имаше опасност да остане в инвалидна количка, не стига, че претърпя няколко сериозни операции, ами сега е и жертва на измама.

Незнайна групичка от млади мошеници, без да й се обади, без да се консултира с родитилите й е започнала акция за събиране на средства за възстановяването й.  Ние не искаме пари, за моето лечение имаме достатъчно и това е отвратителна постъпка, пише момичето, което е в гипс и се възстановява в частна клиника. Някой иска да печели за сметка на моето здраве, използвайки моето име.

Много е важно, пише Катя до приятелите си във Фейсбук. Разпространете това съобщение и нека хората не вярват на тези лъжци! Разбрах, че на няколко места на главната улица са поставени масички и кутии за дарения. Добри хора се спират и дават последното си левче. Аз съм добре, аз ще се оправя. Лекарите ми помагат много. Моето семейство никога не е търсело този начин на събиране на средства. Ще се справим сами!

А тези на улицата злоупотребяват с моя нещастен случай и съберат пари, но ги взимат за себе си, пише огорченото момиче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1ec4Aj3vUtI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *