Михаил Константинов: ЩЕ СТРЕЛЯМЕ НА МЕСО по границата с Турция! 3 МЛН. БРАДАТИ ИСЛЯМИСТИ НАХЛУВАТ В БЪЛГАРИЯ!

бежанциНа българската граница с Турция скоро ще се стреля! Ще бъдем принудени да се отбраняваме. Това е мрачната прогноза на човекът с най-високо IQ в България Проф. Михаил Константинов

Той твърди, че  предлаганите мерки за разрешаване на мигрантския  проблем са неефективни, а често и неадекватни.

Пресен пример е нахлуването на тълпи бежанци вчера в Македония, които бяха отблъснати със сила и върнати в Гърция. В бежански лагери по границата ни от турска страна пък стоят на стенд бай 3 млн. брадати мигранти и само чакат позволение от Турция, да нахлуят в България.

Константинов се опасява, че живеем върху буре с барут и съвсем скоро това ще се случи. Ние обаче нямаме сили, нямаме достатъчно хора да ги спрем. И те ще налазят като скакалци страната ни. А ако трябва да ги спрем със сила – това означава стрелба на месо!

Продължавам да не разбирам напъните на ЕС да приеме целия поток от мигранти. Много по-адекватно реагираха лидерите на източно-европейските страни, като затвориха границите си и отказаха да правят лагери и да интегрират бежанците. Унгария, Полша, Чехия и Словакия са с крехки икономики, там все още има и някаква национална гордост. Тези държави искат населението им да остане компактно и успяха да се преборят.

Михаил Константинов
Михаил Константинов

Западна Европа обаче се превърна в разграден двор и там влязоха милиони араби.

Лидерите приемат противоречиви позиции, говорят за квоти, което е нереално и неизпълнимо. Ако например на България й се паднат 40 000 души, нито може да ги изхранва, нито пък те искат да стоят тук. Някои ще хукнат да бягат, а ние не можем да ги вържем.

Но е опасно, ако милионите бежанци изберат страната ни за маршрут за миграция. Тук ще настъпи неуправляем хаос! А ако ги хващаме, то ние нямаме къде да ги настаним.

Проф. Константинов обвини и някои европейски ръководители за  хилядите хора, които се удавиха в Средиземно море. Те подлъгаха хората да тръгнат, казаха им, че ще ги приемат с отворени обятия. Заедно с Америка финансираха и организираха уж нежни революции в стабилните мюсюлмански държави, където имаше диктатури, но нямаше бунтове и народът живееше нормално.

След което западняците биха отбой, като видяха мигрантите – избягаха от отговорност! И сега не знаят какво да ги правят.

А България е най-зле, защото нито може да отблъсне бежанците, които напират по границата, нито може да ги приеме, категоричен е Михаил Константинов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/CvhAsWAKXY0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. КОНСТАНТИНОВ, ОТ КОГА ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА И ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИШ ПРОТИВ ВЛАСТТА??? ЗАЩО, КАКТО ДО СЕГА, НЕ НИ УСПОКОЯВАШ, ЧЕ ББ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ И ЩЕ СЕ СПРАВИ С ВСИЧКО??

  2. Хора !Всеки средно интелигентен човек ,за който живота до 20тата година не е Радка Пиратка или някоя религиозна общност може да констатира ставащото но лошото е че даваме само акъл и чакаме някой да ни реши проблема!Е За какво се оплаквате или всички сте писатели търсещи медийна известност с теории и конспирации! Не откривате топлата вода повярвайте ми!За да притежаваш каквото и да е било трябва да имаш свобода и да отстоявсш придобитото а с оплаване пробвайте на armenski @ pop.com Да приемем всички тарабуки,ислямисти ,африканци и… И да чакаме помощ защото не отстояваме нашето външна помощ и само за някои е по лесно!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *