Мика Стоичкова размаха снимка с гаджето си, доказва, че не е сингъл

Мика гаджеМика Стоичкова подскочи от обида, когато разбра от медиите, че е зарязана от поредното си гадже.  Изобщо не познахте, че съм сингъл! Никога няма и да бъда! – избухна тя.//

Щерката на Камата обясни, че  е щастливо влюбена и изобщо не се е разделяла с гаджето си, с което ходят  от миналата година, малко след раздялата й с Аръков. Новината, че пак са я оставили, се появи вчера в някои медии, но чернокосата дама веднага я отрече.

„Когато съм активна в профила си, ме обявяват за натрапчива и на всяка манджа мерудия,  когато съм пасивна и не пиша няколко седмици, видно  им липсвам на драгите журналисти и те веднага решават да ме женят или да ме развеждат! Е, не познахте и този път, че съм сингъл. И няма и да бъда.“, написа самодоволно Мика в профила си във Фейсбук.

Както винаги не се задоволи само с написаното, а прибави и снимка, на която позира заедно с гаджето си. Тя доста дълго криеше лицето му, но когато тръгнаха слухове, че е мулат, момъкът веднага беше показан.

Михаела се премести да живее в Маями миналото лято при родителите си. Тя го направи веднага след раздялата си с Аръков и побърза да си намери гадже и да се пробва в телевизията, киното и модата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *