Мика Стоичкова заби отровна стрела в госпожица Евгени Минчев

Евгени уплашенМика Стоичкова подскочи като убодена мечка от поредното си замесване в скандал във Вип Брадър.

Незнайно защо тя се почувства длъжна да обясни отношението си към Евгени Минчев. Тя яко се ядоса на лорда заради свалките му с Иво Аръков и ироничните му твърдения, че актьорът и Мика никога не са били гаджета, а са били заедно по сметка да си лъскат имиджа един на друг, пък отношенията им били просто приятелски.

Поставих си личен рекорд по въздържание и няколко дни си мълчах! Свръх волята си се въздържах се да не „размажа“ словесно жалкото и душевно бедно същество –  самопровъзгласилия/ата се за „лорд“ госпожица Минчева!  И след като броих до десет няколко дни подред,  реших  и аз да споделя мнението си за неговото дебелашки грозно  и  цветущо изказване по мой адрес.

Трудно ми е да си  подбера думите, защото той (тя) е жалък/а и буди у мен  предимно съжаление, обаче пък  перчемът му не го прави чак  толкова симпатичен, за да му простя помиярщината! Би трябвало да го  пратя „да върви по дяволите“, аз обаче ще го посъветвам да си намери работа  в цирка, където най-много  ще се котира в трупата с тази клоунска визия и още по-клоунска природа! Съдбата не го е наказала, а явно му се е присмяла, написа  Мика в социалната мрежа.

Припомняме, че Евгени Минчев се влюби в Аръков, после плака от любов и му посвети стихове, а накрая отблъснат, грозно му заговори в женски род и го обиди, че е станал известен с това, че е близал ш*ндите на две съмнително известни дами, с които взаимно са си градили имидж, предсттавяйки връзката си за любовна авантюра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/M_FNgVyWF1I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *