Благой Георгиев заби ученичка и призна – обичам я

Благо и КуиниБлагой Георгиев си призна новата си връзка с 18-годишната блондинка и все още  ученичка Куини-Алис Николова.

Вярно е. Напоследък прочетох много лъжи за себе си, обаче този път информацията е вярна и това е момичето, което обичам, каза той.

Запознахме се случайно в столичен клуб, където и двамата се забавлявахме със своите си компании, разказа футболистът. Заедно сме от месец. Футболистът се кълне, че е влюбен и е много щастлив. Единствената пречка била разстоянието, тъй като Георгиев  не живее постоянно в България и през повечето време е на терена с отбора си в Русия .

Това е голям проблем наистина, но скоро ще го разрешим, твърди ритнитопковецът, който явно се кани да вземе девойчето със себе си в необятната руска страна. Обаче това, че тя все още е гимназистка и още ходи на училище  усложнява малко нещата, признава откровено футболистът.

Благой си казва  и с какво точно го е спечелила 18-годишната девойка с помпозно име. С усмивката си и със загадъчния и магнетичен  поглед, който има. Той рядко се впечатлявал от такива неща, но в този случай бил направо заслепен. Нарича Алис момиче с класа и от класа. Невероятно красива и едновременно естествена и натурална, което рядко се среща при сегашната младеж, откровеничи той.

Благо спрял да комуникира с бившата си приятелка – Христина, но се  вижда двете си деца. Когато съм в България ги взимам, хвали се той. Правя всичко възможно, за да бъда по-често с тях. Много ги обичам и давам всичко за да бъдат щастливи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *