Мафията се Бетонира, Свободата е Сразена! ГЕРБ премаза БСП! + Коментарът на Скандално.нет:

„Коалицията ГЕРБ-СДС е победителят у нас на изборите за Европейски парламент с 30,5% пред БСП, която събира 25,4% на евровота. Това гласят първите данни на „Галъп Интернешънъл“.

Според прогнозите ГЕРБ вкарва 6 евродепутати, а БСП – 5.

Очаквано ДПС запазва традиционно третото си място с 12,8% и трима евродепутати.

Четвърти по резултат са патриотите от ВМРО-БНД с подкрепа от 8% и двама евродепутати.

На пето място в Европарламента влиза коалицията „Демократична България“ с 6,5% и 1 евродепутат.

Избирателната активност на тези евроизбори е била 29,5 % от всички имащи право на глас.

3,3% от гласувалите са зачеркнали графа „Не подкрепям никого“.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Когато една нация е решила да се самоубие, нищо не може да я спре!

Да, факт е, че ГЕРБ манипулираха тези избори, както и всички предишни. И заплашваха, и рекетираха и фалшифицираха, сякаш от това зависи животът им! Да са събрали от тия манипулации 10 %. Но остават едни 20 % реално подкрепили Борисовата партия на неолибералния фашизъм. И никой не може да обясни как разумни хора са пуснали гласа си за ГЕРБ.

Да, държавните служители, понеже за да почнат тази работа, преди това е трябвало да се запишат в ГЕРБ. И сега при тях мърдане няма – гласуват, за да не загубят работата си.

Но на тези държавни служители, с техните 800-900 лв. чисти заплати, хлябът, тока и бензина да не би да са им без пари?!

А и нямат ли си бедни пенсионери вкъщи, не се ли разболяват…?!

Избори-2019 – тотална манипулация на властта и страх за физическо оцеляване у народа. Страх – стокхолмско-синдромен! Тези два фактора донесоха „бляскавата“ победа на ГЕРБ!

А ако все още не ви се вярва това за манипулациите – вижте резултатите на оклепаното до уши в корупция ВМРО, от което по-корумпиран е само лидерът му – паспортаджията-самолетчик Каракачанов! Тази партия никога не е печелила повече от 3.5 % самостоятелно – което е около 60 хил. гласа. Сега ги удвои – за първи път в историята си. И на кое отгоре? Но това няма значение след като Борисов ги е припознал като бъдеща патерица. Той на Воеводите 8 % хариза, та на чадото си ГЕРБ ли няма да отпусне една десятка?!

А ГЕРБ толкова пъти сме ги коментирали, че няма смисъл да се повтаряме! Смешно ниската избирателна активност – също! Но ето кое е най-важното: На тези избори стана кристално ясно, че в България няма избиратели. В България има обезчестени роби, дресирани от мафиотската диктатура ГЕРБ да гласуват под ударите на тоягата… Има и още нещо. И то е: студ, и мраз, и плач без надежда навяват на теб скръб на сърцето! Защото: Когато една нация е решила да се самоубие, нищо и никой не е в състояние да я спре! А примери за самозатрили се народи, в световната история – колкото щеш! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. ВМРО получава вота на така наречените патриотично настроени българи от типа футболни фенове, маршируващи идиоти и прочие. ГЕРБ получи купените и уплашените, сервилните и неориентираните (меко казано). БСП не получи нищо. В тази партия живеят две партии, които даже не си приличат, но са наследници за дядово имане. Истината беше и си остава, че за да я има България, първо БСП трябва да изчезне. Това не ми е попречило да избера тях, като по-малко зло, но изводът сам се налага.

    • И като изчезне БСП, какво ще се настани на нейно място в лявото пространство? Или Вие, Иван смятате че принципно лявото пространство трябва да изчезне?!?

    • Не може да няма ляво пространство, но сега БСП е като вековен орех, под нея нищо не вирее. Какво ще привлече хората и ще израсне младо и силно, ще разберем само ако тази сянка изчезне.

      • Много си зле, Иванеееее… Явно си латентен гербераст! Затова, отваряй шампанското, пали фойерверките и празнувай победата на БойкУ! И ни остави да си скърбим на спокойствие и да оплакваме трупа на починалата от неолиберален фашизъм мила наша родина България!

  2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГОСПОДИН БЛАГОВ ЗА ИСТИНАТА ВЕЧНА И ПАМЕТ НА БЪЛГАРИЯ ДНЕС БЪЛГАРИЯ УМРЯ ЕВРОАТЛАНТИЗМА Я УБИ ЗАЕДНО СЪС БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ КОРАБА БЪЛГАРИЯ ПОТЪНА ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ

  3. ЧЕСТИТО НА МАНГАЛИТЕ, НИЕ ЩЕ ИМ ОТГЛЕЖДАМЕ ПАК ДЕЦАТА, ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТОКА, ВОДАТА,ПРЕГЛЕДИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ, ПРЕСТОЯ В БОЛНИЦИТЕ…И.Т.Н…
    КАКТО Е КАЗАЛ ПОЕТА-НЕ НАРОД ,А МЪРША

    ЯВНО ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ….

  4. Еее ша дойдете на мойта..тука требе КАЛАШНИКОВ>> трбе Френска Революция..с бесилките и кръвта..иначе..Свинята нема се откаже от лайната,бъдете сигурни..

  5. ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ НА ПОМОЩ ЕВРОАТЛАНТИЗМА УБИ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА И МАФИОТСКАТА МУ ШАЙКА ГЕРБ ИДВАЙТЕ ВЕЛИКИ И СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ ВИЕ СТЕ ВЪЗДУХА И СЛЪНЦЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ

  6. МАФИЯ ГЕРБ БЕТОНИРА ОМРАЗАТА И ОТВРЪЩЕНИЕТО НА НАРОДА СПЕЧЕЛИ НАРОДНОТО БЕЗРАЗЛИЧИЕСАМО КОЙТО ГРАДИ МОСТОВЕ СЪС ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ НАРОДА СЛАВА НА НАРОДНИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ САМО ТОЙ СПЕЧЕЛИ СОЦИАЛИСТИ СЪЕДИНЕТЕ СЕ ЗАЕДНО СМЕ СИЛА ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ БРАТУШКИТЕ СА ВИНАГИ СЪС НАС

  7. ИСТИНСКИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ Е: ИСКАМЕ СИ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ТОЗИ Е НАРОДНИЯ ГЛАС ДРУГ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИ Н Я М А

  8. Всички сме омерзени и от ГЕРБ, и от БСП. Години наред се сменят и при всичките им управления прогресивно обедняваме, изчезваме! Вярвам, че ще се появи свястна личност, която да ни обедини, но кога? Загиваме, братя българи, загиваме като нация и държава! Президентът в България е с нищожни права и в качеството си на такъв може само да се изказва, но не и да ни поведе. Или Румен Радев, или някой ерудиран и честен като него трябва да се появи на политическата сцена като лидер. Макар, че и в подобен вариант не вярвам, защото ЕС и САЩ ще ни смачкат. Вън от ЕС и НАТО! Пасивността на хората вчера показа, че не им пука за ЕС.

  9. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИСКАМЕ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ СЪЮЗИ НАТО И ЕС ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *