Марко Травалио: Мислихме, че Украйна е от добрите, но войната ни опроверга

Коментар на главния редактор на популярното италианско издание “Il fatto quotidiano” Марко Травалио

Оказа се, че всичко което сме знаели за украинския конфликт е било лъжа!
Точно преди 15 месеца, когато Русия нападна Украйна, всички смятахме, че знаем каква е истината и че сме на страната на добрите.

Мислихме, че Украйна няма нищо общо с НАТО, а твърденията за обратното са пропаганда на Путин. Тогава обаче НАТО се намеси като въоръжи Киев до зъби. После разбрахме, че НАТО всъщност се е окапало там от 8 години.

Мислихме, че украинското правителство няма нищо общо с нацистите, а твърденията за обратното са пропаганда на Путин. Тогава Зеленски, във видео-връзка с гръцкия парламент, показа един нацист от батальона Азов (обучаван във въоръжените сили на Украйна). Видяхме и стотици други такива да излизат от стоманодобивната фабрика в Мариупол, нашарени от глава до пети със свастики и други нацистки символи.

Мислихме, че нашите оръжия са само за да защитават Украйна от руската агресия. Сега откриваме, че Украйна ги използва, за атаки срещу територията на Русия посредством някаква “ултрадясна милиция”, която западните медии наричат ​​„руски партизани“, без да обяснят защо отиват в Русия от територията на Украйна и кога нашите правителства са обявявали война на Русия.

Мислихме, че измежду Украйна и Русия терористичната държава е Русия, както вече е отбелязано в черния списък на НАТО и на ЕС. Тогава украинците убиха в Москва Дария Дугина, дъщерята на философа Александър Дугин. А малко след това шефът на украинските спец. служби Буданов се похвали, че службата му „избива“ руски пропагандисти „навсякъде по света, и ще продължи да ги убива до победата на Украйна“. Потвърждавайки, че Украйна е терористична държава, която извършва атаки с наши западни оръжия. Освен това, ние още от 2014 г. знаехме, че украинските въоръжени сили убиха италианския журналист Андреа Рокели и руския му колега Андрей Миронов в Донбас, но убийствата бяха покрити и от нашето правителство, и от режимите на Порошенко-Зеленски.

Мислихме, че целта на цялото това наливане на оръжия в Украйна е прекратяване на огъня и преговори, за да се избегнат повече жертви и разрушения. Днес от Рим до Брюксел и Вашингтон само ако намекнеш за „прекратяване на огъня“ и „мирни споразумения“… и веднага те обявяват за путинист.

Убеждаваха ни, че Бахмут е “линията Мажино” на украинците, а шест месеца по-късно там са избити десетки хиляди мъже и се въргалят безкраен брой изгорели и потрошени натовски оръжия. Сега, когато най-мощната армия в Европа – украинската, въоръжена от 40-те държави от страховитото „разширяващо се НАТО“, загуби Бахмут, никой вече не говори за него. Обадиха се само колкото да кажат, че е някакво малко незначително градче.

Проглушиха ни ушите за предстояща мащабна зимна украинска офанзива… която така и не се състоя. После казаха, че украинската контраофанзива за отвоюване на областите Луганск, Донецк, Херсон, Запорожие и вероятно Крим, която със сигурност ще доведе до преговори за капитулацията на Путин, ще започне през пролетта. Надяваме се да започне скоро, защото след 15 дни вече ще трябва да чакаме лятна контраофанзива.

Бяхме сигурни, че Русия ще фалира още през пролетта на 2022 г. Сега обаче разбираме, че всъщност Съединените щати са изправени пред фалит – през пролетта на 2023 г.

Чували сме, че първата жертва във всяка война е истината. Но ние и на това не вярваме. Вярваме само на нашите НАТОвски стратези и западните ни медии.

Автор: Марко Травалио, ilfattoquotidiano.it 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Войната в Украйна е прекият резултат от тоталния контрол на еврейските демони върху „Глобалния Запад“.
    ***
    Повечето хора не схващат, че елитът на т.н. „Глобален Запад“ е съставен почти изключително не просто от евреи, а от юдейски демони. Дълбоката държава (Хазарската сатанистка мафия) или тайното световно правителство в сянка, не е съставен от хора. Те само наподобяват хора на външен вид, но всъщност са еврейски сатанисти обладани демони, които са си продали душите на Луцифер (Бафомет).
    ***
    Чифутските свине редовно участвуват в сананистки ритуали с човешки жетрвоприношения. Има видео-клипове направени със скрита камера, които го потвърждават. И те не са рептилии или извънземни. Много е просто – просто са обладани от демони, които ги контролират и вземат решения с тяхно съгласие.
    ***
    С тях не може да се преговаря. Те искат целия свят под техен контрол – или всичко или нищо.

    • Баба ми, която беше набор 1932 година, не знам до колко е била добре с четенето, пък и да е четяла добре, то няма от къде да се прочете, де, е знаела, по думите на майка ми, че тези увредените отвличат деца и какво правели с тях.

    • Проблемът с пренаселването на планетата не е свързан с децата на европеидната раса. Пример: След като ваксинираха срещу едра шарка Индия стана от 800 милиона на 1,6 милиарда за 30 години! В Африка е същото! Така че явно целта не е намаляване на населението, а унищожаването на белият образован човек. Явно някой си въобразява, че ще може да поеме пълен контрол само в сценарии Планетата на маймуните!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *