Мария и Рачков разделени, преструват се, че са заедно заради пари

Мария и Рачков2Мария Игнатова редовно друса кръшна снага по дискотеките без Димитър Рачков. Докато той си почива и беснее вкъщи, миньончето наваксва навън в различни компании, а детето й отдавна го гледа съпругата на Петко Димитров – Яна.

Палавата блондинка е разделена с нисичкия бургаски актьор, но двамата в хор продължават да отричат този факт. От една страна, за да не се смачка достойнството на актьора и да не стане за резил, от друга заради професионалните им ангажименти. Пред публиката двамата все още успешно се преструват на влюбени гълъбчета, хората харесват точно идилията, в която си представят, че двойката живее.

 Благодарение на връзката си, която ги прави особено симпатични,  те станаха едни от най-харесваните лица на телевизионния екран, осигуриха си няколко предавания, от които не могат да бъдат бутнати с пръст, скъпи реклами и множество ангажименти като водещи на различни други формати и тържества. И двамата спечелиха от широко афишираната си връзка и я подплатиха с немалко финанси.

 Инициатор на раздялата още от миналата година  е Мария Игнатова, която не можа да издържи на лошото настроение на Рачков,  ревността му и постоянните скандали между двамата. „Ние двамата не сме много кротки хора, не сме такива, на които всичко е тихичко и им е наред. Ние сме много темпераменти и емоционални“, загатна преди месеци блондинката.

Тя имаше любовник банкер и даже се беше пренесла при него, но в името на рекламата, се върна вкъщи да поддържа фиктивния съюз.

Извън всичко пък Рачков е бесен, че тя не иска да му роди дете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hk8iljbPCVQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *