Тодор Славков: Държах се като идиот, дъщеря ми мисли, че съм шеф на държавата

Тодор Емир биткаБезделието в Къщата доведе до всичките ми изпълняния и цялото това лигавене от моя страна.  Не съм дошъл да се оправдавам и изобщо не съжалявам за нищо.

Беше ми малко кофти, като гледах записите, но си казах – какво се чудиш – този простак си ти и хората не са си го измислили. Каквото си правил, това показват.

Така Тодор Славков коментира скандалното си поведение в „Биг брадър ол старс“, като благоволи да се яви на разпит при Гала чак месец след финала.

Той спечели формата, в който се държа извън всякакви правила, на няколко пъти си събуваше гащите след като преди това съквартирантите го напиваха, за да му гледат сеира, а той пък никак даже не им отказваше.  Не изпадаше обаче в никакви конфликти и дори когато Емил Каменов се закани да го набие и да му вземе бутилката, той го гледаше с усмивка мърмореше – е какво толкова правя – весело ми у и пея.

Тодор призна, че както на другите участници с малки деца, така и на него довели  дъщеря му да се видят два пъти през уикендите, докато бил в Къщата. Катерина много прилича на мен, обясни той. Генът на идиота се оказа  много силен. Тя не е никак лек и безгрижен характер, налага се, тропа с крак, иска всичко да става на нейната, прихванала е от мен и майка си всичко лошо, което имаме, описа Славков 8-годишната си щерка.

Като беше по-малка, Катя си мислеше, че Тодор е шеф на всички българи и предимно на полицията, разказа бившата на Малък Тошко. Когато катаджиите го спирали на пътя, надниквали в колата, смеели се, козирували и казвали: „О, другарю Славков, как сте, приятен ден!“ Катя беше страшно впечатлена от това“, разказа майката на Катерина Славкова. И в дестската градина после разказваше, че татко й е голям шеф, на когото всички полицаи козируват и стоят мирно, обясни  бивша приятелка на Тодор – Силвия.

Не зная как Катето е запомнила такива случки. Мен са ме и глобявали  и талона са ми дупчили, но явно не съм бил с нея тогава. Когато я возя, съм страшно внимателен и дисциплиниран шофьор, а иначе карам малко на ръба на правилата, призна си Славков и заяви, че в момента любимата му кола е спечеленият от Брадъра джип, с който непрекъснато обикаля София.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *