Петя Буюклиева си профука хонорара от Брадъра

Петя готинаПетя Буюклиева изхарчи целия си хонорар от „ВИП Брадър“.  Тя успя да профука парите, изкарани с труд и унижения,   само за един  месец.

Не всичко обаче е отишло за модни дрешки и лак за коса. Певицата има син Тони, който учи в елитно училище в Германия и също твори музика. За таксите на Тони отиват почти всички семейни спестявания, а майка му е готова да участва във всякакъв резил и боза по телевизията, за да не лишава детенцето си от нищо.

„Нали знаете в България, когато се покажеш няколко пъти по на екрана и си уреждаш живота за месеци напред“, коментират близки до носителката на „Златния Орфей“.  Според тях, след дълги уговорки и пазарлъци Петя е взела 30 000 лв. за своето участие в Брадъра, където пък изстискаха всичко от нея и непрекъснато се гавриха с желанието й да се облича добре и да изглежда добре. Само един кадър, как си тупира бретона пред огледалото, беше излъчен над сто пъти, докато се насади мнението, че е празноглава кокетка.

Съквартирантите също жестоко се подиграваха с нея, а пълното унижение дойде  от Калина Паскалева. След като Петя стигна чак болница, за да спре кървенето от пръста си и се оказа, че има заболяване, при което крътва й не се съсирва, наглата Калина я накара с превързана ръка да измие чиниите и й каза в лицето, не говори с мен, защото не ме кефиш.

Петя  обаче вече е получила покана да се включи в нов риалити проект и е приела, но този път той няма да е българска продукция, а  е  чуждестранен. Оттам тя се надява да изкара таксата на Тони за поредния семестър.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/pRhmeo6cLEw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *