Мария Илиева си съживи кариерата покрай Х фактор

Мария Илиева СлавинМария Илиева отново ще спечели двойно с типична женска хитрост от „Х фактор“.

От една страна, тя е ментор на Славин и неговата победа е и нейна победа. Певицата демонстрира топли отношения в момчето от Варна, като непрекъснато се хвърляше на сцената да го прегръща и да напомня, че благодарение на нея той е стигнал дотук. С нея или без нея, той си има талант и щеше да победи, коментират зрителите, но тя не е на това мнение и счита победата за своя.

На второ място, тя прибра доста тлъст хонорар, тъй като заедно с кастингите шоуто продължи почти половин година и беше доста разтегнато във времето.

Мария печели и по трети начин, като всеки път ползва шоуто, за да рекламира личните си проекти. И ги съобщава на висок глас в ефир, получавайки така безплатна реклама.

Миналата година тя пусна  нова песен, а тази изкара  две, втората от които невероятно скандална. Тестът и клипът веднага я превърнаха в хит.

Сега за капак тя е решила да прави и концерт две седмици след финала на шоуто, за да използва до дупка временната си слава, която получи на  малкия екран. Мария се похвали на финала, че концертът й ще е на 5 март в София и тя щяла да се постарае да е на световно ниво – с изключителен звук и декори, 360-градусова мултимедия и преобразена сцена. Нейни гости и загряващи изпълненията й  пък щели да бъдат някои от най-обичаните имена на българската музика, които засега тя  пазела в тайна, за да бъдат изненада за публиката.

Така  тя успя да си открадне минута слава във вечерта, посветена на най-добрите таланти на България, а Маги Халваджиян великодушно й разреши да се рекламира, защото това е реклама и за неговото шоу.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *