Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария Илиева заби младата надежда Славин

Мария прегръдка СлавинЛюбителката на прясно агнешко Мария Илиева всяка година завърта кратка авантюра с някой от участниците в Х фактор.

Този път апетитът й премина през няколко от бъдещите звезди, но накрая трайно се спря върху Славин от Варна, на когото е и ментор. Явно Мария не му е само ментор в пеенето и вокалните упражнения, а и в нещо друго.

Двамата непрекъснато се гледат с влажни погледи, мълвят от кухнята на предването, усамотяват се в стаите за упражнения, уж да се съветват и се докосват приятелски пред другите. Певицата успя да промени и визията на невзрачното момче с козята брадичка и сега той изглежда повече от добре на екрана. Брадичката я няма, прическата е сменена, ново е и самочувстието на участника.

Мария издаде вчера окончателно чувствата си, когато не се сдържа, излезе на сцената, метна се върху Славин и заяви – искам да те прегърна. След което го сграбчи здраво в обятията си, с които той май вече е свикнал. Младежът изпя брилянтно песента си, както винаги досега и нямаше кой знае какъв повод за прегръдки, но Илиева демонстрира чувства и самочувствие, тъй като младият й ученик веднага бурно откликна.

Славин е безспорният победител във фрмата и това ще стане факт в понеделник. След това го поема Саня, която трябва да продуцира песен и клип с него. Но нищо не пречи и двамата с Мария да започнат да правят парчета заедно. Поне докато хищната лъвица му се насити и прехвърли апетита и чуствата си към друго агънце.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *