Мария Игнатова попари Рачков: Няма да ти родя дете!

Мария ИгнатоваДимитър Рачков отчаяно иска да заздрави връзката си с Мария Игнатова, като си имат общо дете, но актрисата го попари, като заяви, че няма намерения да ражда.

Това щяло да се отрази на фигурата и кариерата й. Плюс това – тя вече дете си имала!

Ако говорим за кариера, щом воденето на „Х фактор“ и „Господари на ефира“ се брои за артистична изява, плюс участието в разни реклами, явно това е амплоато на Игнатова. Ние във филм или театрална постановка не сме я виждали, но щом твърди, че е актриса, кои сме ние да спорим?

Изключително властната дама държи Рачков под чехъл и го разиграва както си иска. Говори се, че тяхната идилия е медийна и е дело на Маги Халваджиян, защото какво по-мило от двама влюбени, които се раздават по телевизията в семейно амплоа?

На няколко пъти в медиите се отприщваха слухове за богати любовници на Игнатова. Но много бързо бяха пресичани. Вероятно с плащане където трябва и колкото трябва от продуцентската компания на Халваджиян.

Не е тайна, че Мария командва и екипа на „Господари на ефира“, капризничи, пуши нервно цигара след цигара, вдига скандали и иска винаги да е на нейната.

Подобни писания се появяват винаги, когато е в предаването, а в момента всички виждат, че иска да се наложи на партньора си в „Господарите“ Румен Угрински и да командва парада, а той пък най-безхарактерно я оставя да си прави каквото си поиска.

Мария вече се е отчела с едно дете от брака си с Петко Димитров и често го харизва на новата съпруга на Петко – Яна. Бременната за втори път Яна гледа сина си Доменик, както и детето на Мария и не протестира. А Игнатова си развява коня! А кога ще роди на Рачков дете? Не сега. И по-точно никога! Защото и годинките й не са малко.

Какво да се прави, човек за едната кариера живее…

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/KnIxi3in6IQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Goliam praz. 4e to si e istinsko 6tastie da ne se obvurzva 4ovek s dete s tazi grozotia.
    Niama stra6no be , ra4kov. Ne revi kato vdovitsa, ami se stegni i napravi dete na niakoia po- sviastno izglejda6ta. Tozi krokozubel 6te ti rodi niakoe sebepodobno i eptem 6te ti stupi na vrata togava.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *