Луд скандал в Брадъра! Джино нарече Луна помия и гадна туркиня!

Джино бесенПореден  скандал разтърси „ВИП брадър“.

Кроткият и единствен останал на ниво Джино изтрещя и се разкрещя на Луна. „Млъкни ма, туркиня гадна, ходи се моли  на колене, помия такава!“, развика се той, след като  беше засегнат  от певицата.

Вечната бъркачка с руса перука реши да атакува Джино и да се изгаври и с него. Той тъкмо обясняваше колко входа и зали има  „Сизър Палас“ и как Кичка може да е пяла в една от тях, а в другите да е имало други певици, когато Луна иронично каза. Ти май в САЩ си ходил само в „Сиизър Палас“. Кажи къде си бил? Нали си израснал в Чикаго? Кои други забележителности си видял освен това казино? Приказваш така, сякаш там ти е минал животът.

Тонът й беше толкова покровителствен и ехиден, че младежът, който досега беше образец на добро държание и уважение към жените, буквално изригна. Коя си ти да ме питаш къде съм ходил и какво съм видял? Аз съм израснал там и съм видял неща, които ти не си сънувала. Луна обаче продължи да му се хили и той я нарече гадна туркиня и я прати да се моли на нейния бог на колене и да му прави метани, или на майната си.

Певицата побесня, заплаши го със съд, понеже споменал майка й, разкрещя се като махленска сваха, маската на доброто й поведение също падна и изрече доста неприятни думи. След което принуди Джино да й се извини и изпя песен на чист турски език.

Според колежки на Луна, тя наистина е туркиня. Въпреки че връхлетя в шоуто, облечена с българска национална носия и  пеейки македонски песни, въпреки че носи кръст и икони със себе си, русокосата фурия била  с етнически турски произход, но приела християнството, след като я прекръстили от Лухче на Луна.

Тя каза след скандала в изповедалнята, че е българска и християнка, но ако беше туркиня, или циганка, също би се  гордяла с произхода си и също би обичала страната си, защото България е на всички.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *