Лора Видинлиева вдига четвърта сватба! Най-богатата българка залюби беден художник! Виж Тук:

Най-богатата българка – Лора Димитрова Видинлиева – Грашнова, смята да става булка за четвърти път и то на  63 години.
Майката на певеца Руши Видинлиев, която той наскоро направи баба, като я дари с внук,  е решила да каже „да” на по-млад с десет години от нея чужденец, който е художник и е беден.
За пръв път мултимилионерката Видинлиева не сключва брак с богат мъж, а с бохем, който рисува и едва се издържа от картините си.
Животът на Лора започва зле, но после се превръща в приказка. Тя е изоставено и подхвърлено дете, което расте по сиропиталища и пансиони, но я осиновяват богати хора.
Първият й съпруг е бизнесменът Бекир Челенк (бащата на единственото й дете Руши-б.р.), чиято рода бе свързана с убиеца на папата Али Агджа. А последният е Владимир Грашнов – първият шеф на „Мобилтел“, който умира буквално в ръцете й от тежко заболяване. От всеки един от тримата си съпрузи Лора наследява много пари, които умело и умно инвестира. Така, че в момента има участие в над 100 големи и печеливши фирми в целия свят.
Когато навърши 55 години, Лора обяви, че спира да работи и се отдава на живот – екскурзии, круизи, танци и почивки. Тя може да си го позволи, тъй като фирмите й работят на пет континента, а парите просто се леят в банковата й сметка. Лора е толкова богата, че в сравнение с нея Дарина Павлова е една просто средно заможна жена.
Навремето Видинлиева бе свързвана в интимна връзка с покойния мафиот Иво Карамански. Но други пък твърдят до ден днешен, че двамата не са били никакви любовници, а просто бизнеспратньори.
Сега тя се е оттеглила от бизнеса, но не и от живота.
И се кани да мине под венчило с бедния, но красив художник.
Лора го представила официално пред приятелите си на рождения ден на съпругата на Орлин Горанов – Валя, с която е много близка.  На партито присъствали още синът й Руши Видинлиев, банкерката Петя Славова, неизменно светещата на всички партита актриса Катето Евро, манекенката Диляна Попова и още цяла дозина ВИПове.
Всички са единодушни, че новият на Лора е красив мъж с посребрени слепоочия и горда осанка.
Е, то ясно! Няма да го вземе хем беден, хем грозен.
Засега двамата пазели датата и мястото на сватбата си в тайна, но със сигурност щастливото събитие нямало да се състои в България, където Виденлиева ревностно избягва да демонстрира богатството си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *