Литовкин: Пленените НАТО-вски Генерали от тунелите под Азовстал ги очаква показен Процес в Москва

Русия определено ще покаже на света чуждестранните генерали, които цял месец се криха като мишки в катакомбите под Азовстал, сигурен е военният експерт Виктор Литовкин.

Чуждестранните военни и инструктори от НАТО, които се предадоха заедно с националистите в Мариупол, ги очаква руски трибунал, каза анализаторът в интервю за TV „Царград“. Още преди две седмици се появиха съобщения, че американски генерал, полковник от британската армия и четирима инструктори от НАТО са изпълзяли от тунелите под Азовстал.

Кремъл не представя пред света тези чужди офицери, докато не приключат следствените действия с тях. Можем уверено да предположим, че генералите от НАТО са готови да свидетелстват и това ще помогне да се събере безупречна доказателствена база за престъпленията срещу цивилното население в Донбас.

Когато покажем тези хора на целия свят, това ще е разгромното доказателство, че в Украйна Русия воюва с целия западен свят, който е и престъпен“, каза Литовкин.

След приключване на разследването ще започне показен процес, на който ще се доказва вината на чуждестранните военни. Този процес ясно ще покаже на всички истинските геополитически цели на Запада.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Що само 4-ма, говореше се за около 200 човека натовски офицери.

  2. Ще бъде много хубав жест, ако Русия предложи замяна на някой от тези осъдени „съветници“ за Асандж, когото „най-демократичната“ държава осъди на 175 години затвор, един журналист. Такива петна в историята трябва да се показват на целия свят, щото цялата история на Щатите е такава.

  3. А да ги питаме тези съветници чий го дирят там??
    За такива само едно-СМЪРТ!

  4. СЛАВА ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ СВЕТОВНИ МИРОТВОРЦИ ПОБЕДА ЗА БРАТСКА ВЕЛИКА РУСИЯ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ И ПОДСЪВЕТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ИСКАМЕ СИ С С С Р

  5. Говори ше се, че там се укриват много наемници, главно от Полша, САЩ и Обединеното кралство. Има ли такива? и каква ще е съдбата им?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *