Лили Иванова Стана Йога на 76 г.!

Лиили ЙогаЛили Иванова е решила да се съхрани вечно млада и не жали никакви усилия да го постигне.

Докато нейните връстници ходят с бастуни, сменили са по една или две стави и едва се вдигат от леглото от болки в гърба и коленете,  естрадната легенда не само припка като козичка, но и започна упражнения по йога.

Певицата решила да започне тренировки по примера на много световни звезди. Макар и късно, тя започнала да изучава индийските практики и начин на живот, като за целта наела Митко Каучука. Въпросният е легенда в йогата и е на 60-годишна възраст. Примата смятала, че именно той най-добре ще разбере възможностите на тялото й и най-удачно ще приложи  гъвкавия спорт, съобразявайки се с годините й и състоянието на костите й.

В началото Иванова не смятала, че ще се справи, но вече втора седмица упорства и е постигнала доста голям напредък, хвалят я нейни близки. Лили провежда тренировките по четири пъти в седмицата, като Каучука идвал в апартамента й. В него ученичка и гуру пригодили стая за практикуване на спорта-философия, като започнали с най-лесните упражнения.

Гуруто се учудил на схватливостта и упоритостта на ученичката си. По клинче от ликра и тениска Лили усвоявала бързо основните пози, научила се да диша правилно и да медитира.

Тя внимателно попивала всичко научено и го прилагала с упорство и грация. Каучука не могъл да повярва, че жена на тази възраст може да стои дълги минути в една и съща поза, без да изохка. Лили пък се чувствала като преродена след сеансите.

Припомняме, че Йорданка Христова е другата естрадна легенда, която упорито се занимава с йога, не охка, не куца, пъргава и жизнена е и годините наистина не й личат.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/7tSR_FgFClk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *