Динев в Битка с Емануела – Иска да си Вземе Детето!

Емануела бебеЕмануела е в пълен  шок и е настръхнала като тигрица.

Бащата на малкия й син Димитър Динев, направил опит да  й отнеме попечителството над  детето точно по времето, когато тя беше на турне в  САЩ. Затова се наложило фолкаджийката спешно да се върне обратно, за да застане заедно с адвоката си в съдебната зала, разказват нейни приятелки.

Вече е даден ход на делото, в което трябва да стане ясно кой от двамата ще  получи правата над момченцето. Делото е заведено от Динев, който иска да вземе сина си, да го заведе в резиденцията на фамилията в Свети Влас и там да го остави на опитни детегледачки.

Бившият на Емануела е наел адвокати, които искат да я изкарат лоша майка, неспособна да се грижи за детето си. Те имали списък с всичките й участия, който доказвал, че тя не всяка вечер е до сина си, не всяка вечер го приспива и много често отсъства, оставяйки го на приятелки или гледачки.

Емануела пък смята да докаже обратното. Тя неведнъж се е оплаквала, че Динев я малтретира и й посягал дори когато била бременна, но и публикува снимка на малкия Митко, който бе ранен по вратлето, докато бил на гости при баща си. С тези си публикации певицата иска да покаже на всички, че бившият й не е добър съпруг и баща и представлява опасност за детето.

В момента обаче съдбата на едно малко момченце е заложена между милионите на олигарсите Диневи, които няма да се скъпят да си купят детето и безкрайната майчина любов, която певицата наистина изпитва към сина си.

На кого обаче ще го даде съдът, предстои да видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9IEUEAYnU1I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *