Лили Иванова се подмладява с краставици

Лили голяма1Лили Иванова  никога не е имала проблеми с килограмите и никога не е качвала и грам отгоре, но панически се страхува от всяко евентуално килце, което може да лепне.

Заради ниския й ръст всеки килограм отгоре ще се вижда като цели пет, а като добавим и ефекта на камерите, тя направо ще изглежда трътлеста.

От години примата  е известна в съсловието си с безупречния си режим на отдих и релакс, както и със спартанския си  режим на хранене.

Доскоро певицата  си позволяваше пилешка пържола от бяло месо,  малко попара с черен хляб или карфиол с мед, но откакто има доста летни  ангажименти, тя преминала изцяло на диета с краставици и мед за подсилване. Зеленчуците тя си поръчва  от Холандия и те имат истински сертификат за био продукт.

С обелките им пък Лили си правела маски по стара народна рецепта, чрез които се надявала бръчките й да изчезнат.

Специално за нея в село край София стопанин отглеждал домати без тор и без никакви изкуствени примеси дори в семената. Той имал и крава, квасел мляко за клиентката си, а тя го използвала да си прави таратор от краставиците.

Не може да яде само това, казват завистливо нейни колежки.  Данчето Христова и Петя Буюклиева например никога не биха изведателствали над организма си по този начин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *