Лили Иванова вдигна луд скандал в ресторант

Лили интервюЛили Иванова вдигнала чутовен скандал в ресторант. Патакламата станала в заведението  на един от най-елитните столични хотели.

Там изпълнителката вечеряла в компанията на свои приятели, изпълнителката била на раздумка и вечеря.

Запалена цигара в заведението обаче вбесило  Лили и тя реагирала бурно, въпреки кроткия си нрав. Тя органически ненавиждала дима, а той пък много вредял на гласните й струни.

Оказало се, че в ресторанта се намира крупен и нахален  новобогаташ, който навсякъде ходел с пурата си и не му пукало за никакви забрани за пушене на закрито. В същото време навъртал такива сметки с компанията си и давал такива бакшиши, че нито сервитьорите, нито салонният управител не посмявали и да си помислят да  му направят забележка. Всички се страхували от него и му се кланяли доземи.

Дребничката певица обаче не се примирила. Тя видяла, че салонният управител няма да направи нищо и звъннала  на денонощната линия на Здравната инспекция, която съблюдава дали се спазва Закона за тютюнопушене на обществени места. Оттам й обяснили, че инспекторите били в почивка, тъй като било след 21 часа.

Лили още повече се разпалила и като видяла, че никой няма да й помогне, сама отишла до масата на нахалника и го помолила учтива да загаси пурата. Аз работя с този глас цял живот и нямате право да ме разболявате, казала му тя.

А на салонния управител обещала, че не само тя, но и никой от приятелите й няма да стъпи повече в скъпарското заведение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *