Кучкова ще става светица, отказва цигарите и мъжете!

Кучкова банскиЕлена Кучкова ще става светица.

Тя дава интервюта на всеки, който й поиска и сега най-новото при нея било, че отказвала цигарите. Искала да живее здравословно, да не я гледат на кръв в заведенията, като запали и най-вече да не мирише неприятно. Вече от една седмица тя не е слагала цигара в устата си, но признава, че й е много трудно. Нервна е, превъзбудена е, а вечер не може да заспи. Когато се унесе, сънува, че пуши.

Плеймейтката  отрече слуховете, че е зарязана и броди по плажовете на лов за нов спонсор. Като ги четем тези глупости с приятеля ми, се смеем много, твърди тя. Но не можем да запушим устите на журналистите и те си пишат, каквото си знаят. Сама съм на плажа, защото така съм решила.И не съм точно сама, а с приятели, похвали се тя. А от снимките е видно, че и яко е надула силикона.

Елена смята да става отново звезда и да влезе в „Биг Брадър ол старс“ в края на ноември. Заедно с нея ще влезе и Зорница Линдарева, с която двете се сприятелиха миналия сезон и си останаха приятелки. Не минавало ден, без да се чуят поне по телефона, а когато са в София, непременно отделяли време поне за едно кафе.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *