Кучкова изби рибата: Месечков, като си бисексуален, те ли те таковат, или ти – тях?

Кучкова зърноПлеймейтката Елена Кучкова наистина ще оправдае фамилията си и с пълна скорост се присъединява по простотия към групата двете Златки. 

Колкото пъти Ели си отвори устата, толкова пъти от там изпада някой бисер. След крилатата фраза: „Вие милинка ли ще закусвате? Не знаех, че може. Аз закусвам се*с“, тя продължава да рони шедьоври. На мисията „Кой какъв е“ й се падна да бъде залята с кофа кетчуп, но тя категорично отказа да си цапа косата. Вие знаете ли колко ценна е тя за мен? Знаете ли, че според договора ми тук идва фризьор и се грижи за косата ми?

Няма да си разваля прическата заради някаква си мисия, заинати се тя и покри главата си с анцуг. После я осени нова идея. Махна тениската си и остана по скъп черен сутиен. След което попита Брадъра – може ли да ми изсипете кетчупа тук в сутиена?    И тъй като не получи отговор, а само бурни аплодисменти от мъжете в къщата и молби да махне и него, тя се фръцна и отсече – няма да участвам в мисията. Ще я проваля. Не ме интересува бюджета и какво ще ям, аз ям малко. Повече ме интересува косата ми.

Това докара на Елена цели осем номинации за изгонване, обаче тя не се трогна и тръгна между съквартирантите си с високо вдигната глава. На пътя й се изпречи Наско Месечков, който пък два дни преди това си призна, че е бисексуален.

Кучкова невинно се приближи до него и попита – ами ти като си такъв – те ли на теб го слагат или ти на тях? Просто ми е любопитно. И го изгледа с големи любопитни очи. Месечков избяга в стаята за усамотение и се разстрои ужасно, дори си поплака, а плейметката дори не се сети, че го е засегнала и отиде да се оглежда в огледалото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ae3wcEh0TTM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *