Сашо Майонезата отсвири Домсъвета, членовете се сменят като носни кърпички

Сашо грозенПостоянният член на Домсъвета на ВИП Брадър Сашо Майонезата се оказа постоянен само на два лайфа, след което се изнесе без никакви обяснения.

В началото босът каза, че ще говори малко, защото не обичал излишното плямпане. Всъщност той просто не беше подготвен и не знаеше даже кои са участниците в Къщата. След това избоботи няколко банални житейски мъдрости, които може да ги каже и продавачка от Женския пазар, която има достатъчно наблюдения над живота, а накрая и изчезна.

Дупките в така наречения съвет запушват ту Никол Станкулова, ту Славена   Вътова, ту който падне.

Оказа се, че Сашо се афектирал на публикация в жълт вестник, където пише, че той е поръчал побоя над Иво Аръков, защото му сложил рога с Елен Колева.  Това извади Майонезата от кожата и той без много да му мисли си заряза мястото в Нова телевизия и хукна да търси кой му е замесил името в инцидента със злощастния артист. На практика той няма как да остане коментатор, когато над него тегне съмнение, че е поръчал да бият един от участниците.

Дори Найденов да докаже невинността си чрез дело, каквото най-вероятно смята да заведе, той не може да бъде безпристрастен, когато един от участниците се спряга като любовник на собствената му бивша любовница.

От телевизията обаче си замълчаха и оставиха зрителите да гадаят къде е изчезнал мълчаливият представител на Домсъвета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZfGoiOP3SKc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *