Кротката Ели Гигова захапа бившето си гадже и го нарече ла*но

Ели Гигово позицияЛюбимецът на Лили Иванова – известният бизнесмен Димитър Тодоранов, който  беше гадже на Ели Гигова доскоро, си навлече справедливия й  гняв след раздялата им.

Иначе възпитаната и кротка милионерска щерка се ядоса яко  на бившия си и изригна във фейсбук срещу него с думите: „Някои хора паднаха толкова ниско, че под тях има единствено нефт“.

Двамата  бяха заедно близо половин година и даже се заговори за сватба, но наскоро той най-безцеремонно и без много обяснения я зарязал. Пред малкото си приятелки си тя стигнала доста по-далеч с квалификациите за самовлюбения бизнесмен и го определила като супер ла*но.

Щом вкарал в леглото си някоя мацка, която предварително си  набелязвал, Тодоранов се превръщал в надут и капризен богаташ, на когото трябва да му се подчиняват за всичко, което той реши. Ако  баровецът не искал да е с любимата си за няколко вечери, тя трябвало веднага да се съобрази с това и изобщо да не го притеснява, докато той се забавлява по заведенията с весели компании и други знойни еднокрактни за употреба красавици. Подобна ситуация се разиграла и миналото лято, твърдят приятели на Тодоранов.

„Афишираше гореща връзка с една девойка, обаче внезапно я беше инструктирал да не му досажда, докато той се забавлява и  вечеря със свои приятели и случайни момичета. Тя не се появи и си остана вкъщи, тъй като той й забрани да го притеснява“, разказва близък на собственика на верига клубове. Така е постъпил и Ели, но тя е много горда жена, за да понесе такова нещо и да му бъде играчка само в леглото, възмущават се  познатите му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *