Криско Мина Фолкпевиците по Хонорар! Вижте Колко Взима:

Криско музикален сводникKpиcĸo e обект на доста сериозна  зaвиcт в поп гилдиятa.

Рaпъpът oт Гaбpoвo успя така да яхне гребена на вълната, че в момента печели буквално от всичко. Към днешна дата той е най-търсеният в дискотеките и за светски младежки купони, а хонорарът му е равен на този на Преслава. Но за разлика от нея Криско не дели с Митко Пайнера, нито с когото и да било, защото сам си е продуцент и сам управлява кариерата си.

През вечер той ходи на участия в различни клубове, а поканите са толкова много, че не смогвал да огрее навсякъде. Наложило се да отказва поръчки, понеже не можел да ги изпълни. Това само засилило апетита на собствениците на заведения към него и те непрекъснато го преследвали с двойно по-големи суми от официалния му хонорар.

Рапърът обаче не приемал да пее всяка вечер, защото се занимавал и с продуцентската си къща. Той вече представлява Гери-Никол и си е избрал още няколко души от „Х фактор“, в които вижда потенциал за развитие, като една от тях е Дарина Йотова. В същото време Кристиан записва клипове, прави дуети, експериментира, а участията си е свел само до 12-13 на месец.

Само от тях той взима около 40 хиляди на месец, а от лансирането на Гери Никол и от клиповете си – допълнително.

Освен това хип-хопърът прибра солидни хонорари. За една календарна година той бе участник в „Като две капки вода“, където се прибират по пет бона на седмица. Веднага след това стана жури и ментор в „Х фактор“ и освен с фразата „Да сме живи и здрави!“ стана известен с принципността си, трудолюбието и отдадеността към кандидат-певците, а това бе финансово наградено щедро от Маги Халваджиян.

Той е непрекъснато зает, няма време за купони, призна гаджето му Ася Капчикова.

На Криско обаче парите му се виждат малко и смята да разшири продуцентската си дейност, а малко по-късно сам да води предаване за млади таланти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LrQkw1oU_u8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *