Криско: Искам гаджето ми да е бутиково!

Кристо ДжъстинВъпреки че се радва на голямо внимание от страна на дамите, Криско засега не се дава за постоянно и не крие, че вече е станал доста по-мнителен и взискателен към  представителките на нежния пол, които проявяват нестихващ и бурен интерес към него.

Рапърът, който се превърна в идол на българските тийнейджърки и те припадат по концертите му, или буквално му се нахвърлят, вече  има специални изискванията към бъдещата си любима.

На въпроса какво мисли за фенките, които го свалят, той е доста скептичен за съответните пищящи девойчета: „Ами да, има го този момент. Налитат ми много, налазват ме, обаче не знаеш точно какви са целите и интересите на тези малки дами. Те виждат изпълнителя. А аз смятам, че когато ме опознае човек, тогава може да разбере каква е разликата между Криско и Кристиан”.

24-годишният рапър вече си е изработил  ясни критерии  каква да бъде жената до него. Особено ако иска да има  сериозна връзка. „Аз съм капризен и естет, ако става въпрос не за една вечер, а  за сериозна връзка. Трябва ми дама, която е естествено красива, да е умна, да се облича стилно и да работи, а не да чака да я издържам. Нещо като бутиково гадже, но не зная къде е бутикът и предлага ли се изобщо такава стока, казва през смях рапърът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *