Иван и Андрей стават председатели на ТКЗС

Иван и АндрейИван и Андрей отсега започнаха да рекламират  новото си предаване „Фермата“, което ще стартира  края на лятото. Двамата споделиха в „Тази сутрин“, че кастингите за участници вече са започнали и до момента има над 500 кандидати за слава и за копаене.

Двамата побързаха да се похвалят, че все още даже  не са започнали активен ПР  за новия проект, а вече има тълпа  желаещи да станат фермери.

Най-интересни  сред кандидатите са бивш военен от Френския легион и майка на 5 деца.

Антон Хекимян реши да се пошегува с Иван, като подхвърли, че по тази логика и неговата Ирина може да влезе. Наскоро тя роди син на „опосума“, а  това е третото й дете, тъй като  има още две от предишния си  брак. Изглежда шегата не се хареса на Иван и той я подмина все едно не я е чул.

Иван и Андрей уточниха, че  те ще бъдат само водещи на проекта, а продуцент е BTV. Двамата побързаха да се подмажат и веднага изказаха  благодарност  на телевизията, че след толкова време тя отново ги е приютила и им е дала възможност да се развиват.

Двамата стартираха кариерата си точно в BTV, а след това отидоха в Нова и ТВ7 за повече пари.

Форматът „Фермата“отново е купен. Той се излъчва в други страни от години. Само в Сърбия вече наближава десетият му сезон.

Участниците  ще живеят във ферма. Те ще трябва да доят крави и овце, да тъкат килими и да разменят  продукти, за да оцелеят. Победителят ще получи 100 000 лева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *