Криза! Пайнерки си плащат, за да пеят

фолкконцертНевероятна  бомба избухна  в медийното пространство,  след като се разбра, че турнето на „Пайнер“ е възобновено след няколкогодишо прекъсване и отново тръгва по градове и паланки и най-вече по морето.

Певци и певици вкупом ще се завтурнат към летните театри и стадионите и ще веселят публиката срещу скъпички билети, но нищо на тоза свят не става без пари. Лошото е обаче, че източник отвътре разтръби,  че Митко Пайнера е въвел строг ред. Той ще вземе със себе си само най-известните певици и певци, които имат най-много фенове. Така си гарантира пълни зали и голяма печалба.

За да не останат ощетени другите, а те са твърде много, на всеки концерт ще има и по една гост-здвезда, чието име ще бъде изписано на плаката.  Тази звезда се брои от второразрядните и за да участва, трябвало да си плати, казаха сензационно от кухнята. Парите били за рекламата, която  ще й бъде направена и за това, че ще има възможност да застане до другите и да я види публиката.

Даже гостуващата щяла да открие концерта, а след нея да излязат мастодонтите.

Разбира се веднага тръгнали люти скандали, защото много от пайнерките изпаднали от първоначалния списък. Те се изпокарали коя е по-известна от другата, правели си кални номера, насъсквали феновете си да настояват да ги включат в турнето, цупели се на Митко и в колегията вряло и кипяло.

Титулярите за концертите вече са избрани, но не е попълнен списъка с гост-звездите. Всяка обаче била готова да си плати, за да блесне на сцената, а после да завалят покани за участия от клубовете и кръчмите в станата.

Единствена Камелия гордо се оттегли и каза, че такава реклама не й трябва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tv_W_wN4xQ4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Звезди !?!?!?!??! Или платени проститутки.Плакатите ще определят цената на услугата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *