Красавицата Джулия от „София ден и нощ“ Не е Барманка в Реалния Живот. Виж Какво Работи:

ДжулияНовата героиня  Джулия от сериала „София ден и нощ“ не е непознато лице и не е избрана да играе в сериала случайно.

Барманката, която е по-добра и по-работлива от Марио всъщност от доста време работи  в модния бранш и се снима в реклами, поп фолк и хип хоп видеоклипове. Това работи красавицата в реалния живот.

Тя е и единствената в сериала, която има  участие и почетно звание в британска класация за красота. И именно оттам кариерата й тръгва рязко нагоре. Екранната Джулия се казва Теди Цветкова и е доста търсена. Някои може би си спомнят, че е водила сутрешния блок на „Евроком“, а на други лицето й им е познато от рекламите на верига родни бензиностанции. Фолкаджията Галин също я е канил в няколко свои видеа, сред които това на култовото му парче „Парата ако хвана“.

Новото попълнение  в „София ден и нощ“  има сериозен приятел и въпреки че в популярната сапунка мие чаши и налива уиски, всъщност е завършила журналистика в Софийски университет и има съвсем различни амбиции.

Тя не е известна светска персона, тъй като рядко ходи на светски събития. А избягва да ходи на подобни мероприятия, понеже не понася фалшивата суета. Нито пък бръмчи по баровете в лов на футболисти и богати чичковци.

Миньончето бързо стана любимка на зрителите, защото дори в ролята си е сериозно и доста апетитно. А феновете веднага я нарочиха за една от най-красивите участнички.

Теди не мечтае за кариера в киното, а в журналистиката. Но внезапно я поканили да участва в сериала и тя решила да пробва как ще изглежда на тв. екран облечена. Оказва се, че това е било правилно решение и сега вече има върволица от фенове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rT6jcDFqSBg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *