Кошмар! Майка избоде очите на детето си!

дете очи,Луда мексиканка избоде очите на сина си, гръмнаха световните медии. Мария дел Кармен Грасия Риос била активистка на сатанинска секта и извършвала ритуали в дома си.

Във въпросния ден тя, сестра й, двамата й братя и техните родители правели магически ритуал и призовавали Сатаната. Малкото момченце присъствало на ритуала и гледао с ококорени от любопитство очи роднините си. Майката му изкрещяла да затвори очи, за да може да се извърши тайнството, но детето упорито се взирало в необичайната гледка.

Побеснялята, че развала ритуала майка, грабнала кухненския нож и го забила последователно в двете очи на хлапето. Чул се ужасен вой и писък и съседите наизскачали. Те помолили полицаите от преминаващата наблизо кола да проверят какво се случва. Ченгетата разбили вратата и се натъкнали на ужасяваща гледка. Цялото семейство танцувало полуголо, а момчето пищяло, обляно в кръв.

Никакви опити на медиците да върнат поне част от зрението на малкото дете не се увенчали с успех. Екзалтираната му майка била забила ножа много дълбоко. Сега всички участници в ритуала били осъдени на по 30 години затвор, а за слепия малчуган няма кой да се грижи. Той бил приютен от роднини, но и те не знаели какво да го правят. Освен сляп, малкият бил силно стресиран, сънувал кошмари и се напишквал.

Сатанизмът е силно разпространен в САЩ и сред по-неуките слоеве в Мексико.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *