Люба Кулезич: Бареков е дудук!

Люба КНе искам да го обидя. Колегата Бареков е известен с прозвището Дудук отдавна и аз само повтарям това, което всички казват, заяви днес Люба Кулезич в ефир.

Тя се метна да оплюва избирателно част от политиците и първо захапа Бареков. Поради безсилие какво точно да каже, застаряващата водеща с изкуствената усмвка се опита да сгризе първо Бареков и да обясни на оредяващите си зрители, че той е един дудук и нищо повече.

Екранния й гнав изяде и ни в клин ни в ръкав  бившата соцдепутатка Татяна Дончева. Тя пък беше обявена за мъж. Преди да влезе в политиката, Дончева е оперирала всичко женско в себе си и се е превърнала в мъж, констатира Кулезич. Тя действа по мъжки, говори по мъжки и хората започват да се съмняват в женствеността й.

Забелязва се, че откакто предаването на Кулезич бе съкратено от три часа на един, тя е все по-войнствена и все по-невъздържана на екран. Раздава епитети с килограми срещу всеки, когото не харесва, или когото господарите й не харесват.

Зрители се закачат с нея и я предизвикват да даде определение на Бойко Борисов или на любимия си Цветан Цветанов. Такива думи от нейната уста обаче не се чуват . Точно заради нейната избирателност и лични симпатии, предаването й беше орязано. Ако продължава в същия дух, може и съвсем да изчезне от ефир, говори се в кулоарите на Нова.

От други телевизи пък твърдят, че може и да има нещо вярно в слуховете, че Кулезич взима пари от едни политици, за да мачка други. Това вече е проблем на собствената й съвест, но то май журналист, неопериран от съвест, почти няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hK_AEAR6J1Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. И без да го казва Кулезич и без да си журналист виждаш че Бареков е дудук и Дончева мъж.Факт и то неопровержим.Горко на народа ако го управляват такива,а Борисов е в другата ,,глава,,за оплюване и той го заслужава.

  2. И понеже и тя е по големите свирки, двамата могат да направят оркестър

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *