Кошмар! Бавачка-Ислямистка Отряза Главата на 4-годишно Рускинче и я Размаха в метрото с викове: „Аллах Акбар“ /СНИМКИ, ВИДЕО/

Убийца москваЗловещо престъпление потресе Москва и света!

Работещата нелегално в руската столица бавачка Гюлчехра Бобокулова от Узбекистан, първо удуши, след това закла четиригодишната Настя, за която се грижеше. След това излезе с окървавената детска главица на улицата, размаха я и започна да крещи „Аллах Акбар“.

Потресени московчани извикали полицията, която арестувала Гюрчехра, която със зор изтръгнала зловещия  окървавен трофей от ръцете й.

Малко преди това в апартамент на улица „Народно опълчение“ избухна пожар. Огнеборците бързо изгасили  пламъците, но вътре открили   обезглавено детско телце. То било на малката Настя, чиято глава бавачката размахвала с гордост в края на улицата.

дете глава
Кошмарната снимка с детската глава

Гюрчехра била от Узбекистан и си търсела работа в Москва. Семейството на Настя я приютило, доверило й се и я взело да им помага в отглеждането на децата. Те били две. Родителите излезли с по-голямото по работа и Настя останала сама с палачката си. Според криминалисти, тя първо удушила детето, след това отрязала главата му, запалила апартамента и излязла на улицата да прославя Аллах. Съседите я описват като кротка жена, която се оплаквала от мъжа си и споделяла, че я тормози, затова дошла в големия град, за да бъде самостоятелна и да работи.

Майката на малкото момиченце колабирала, когато й казали кошмарната новина. Оказана й е болнична помощ. Семейството е при роднини заради пожара.

дете убито
Жертвата Настя

Днес разярени московчани блокираха района на местопрестъплението, на което бе доведена бавачката-ислямистка за следствен експеримент. Завита с лилаво одеало и без капка емоция, тя показала на полицаите как точно е извършила всичко.

Тълпата крещеше и искаше линч за убийцата:  Ще те режем парче по парче, изрод! Не заслужаваш да живееш! Как можа да посегнеш на дете! Ти жена ли си, човек ли си! – викаха събралите се хора.  Около нея имало извънредно голям брой полицейска охрана – никой досега не е бил толкова зорко пазен. Демонстрантите се опитали да пробият охраната и да се доберат до бавачката, която дори не била с наведена глава, а просто се взирала безизразно в тълпата.  
Експериментът продължил 40 минути, след което убийцата била отведена от кордон униформени и върната в ареста.

Все още няма точни данни това убийство по лични подбуди ли е било, или убийцата има психическо разстройство. Едно обаче е сигурно – поводът е религиозен!

И към момента пред дома на убитото момиченце идват хора от цяла Москва, слагат  цветя и играчки, плачат и палят свещи, молейки се за душата на малкото дете!

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК:

http://www.ntv.ru/video/1264580/

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *