Костадинов ще отговори на Денков: Това е безпрецедентна атака на американския марионетен режим

Институциите, президентството и дори партиите, да вземат мерки и позиция срещу призивите на партия “Възраждане” за бунтове, агресия и насилие, а службите и МВР да разследват лидера на партията Костадин Костадинов, призова днес в официално изявление в присъствието на министрите на Вътрешнит работи и Правосъдието премиерът Николай Денков. Ето какво заявиха по-късно от „Възраждане“:

Правителството на България даде специална пресконференция, посветена на „Възраждане“. Тъй като тя беше излъчвана на живо по трите национални телевизии, „Възраждане“ настоява за реципрочно отразяване на живо в същия обем от същите телевизии – за да има равнопоставеност и да се избегнат всякакви подозрения, че срещу нас се упражнява цензура.

Костадин Костадинов в момента пътувам за Монтана, където ще подкрепи  инициативата за местен референдум, организиран от структурата на „Възраждане“ там. 

В 15.30 ч. ще се включи  на живо в страница си в социалната мрежа Фейсбук (https://www.facebook.com/kostadin.eu) с отговора на „Възраждане“ срещу днешната безпрецедентна атака от страна на американския марионетен режим.

По-рано днес премиерът Николай Денков призова институциите да предприемат действия срещу „призивите за насилие, които безнаказано се отправят от партия „Възраждане“. Денков поиска и президентът Румен Радев да вземе отношение по „ескалиращите заплахи“ от лидера на партията Костадин Костадинов, а разследващите органи да го проверят за незаконна дейност.

Повод за призива на премиера са публикациите на лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов в социалните мрежи, както и опитите на депутати от партията „да спират изказвания на народните представители от други партии на парламентарна трибуна“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Никой ли не чете чуждата свободна преса,не е нужно и да се знае чужд език, макар и не перфектно Гогъл го превежда.Какво пишат нашите любими парцали, и какво пише примерно във Réseau Voltaire „L’effondrement de Kiev par Thierry Meyssan“ или „L’Otan attaque l’Union européenne“ отново
    Manlio Dinucci

  2. Защо бе хора островна Англия с територия малко по-голяма от „малка“ България(133 396 км²)с население от около 56милиона,от които много емигранти,не е призната за ВЕЛИКА,защото там е роден Шекспир,или пък е родина на парната машина, а защото е „демократизирала“ векове повече от 50 колонии.Защо целият свят трябва да си пазари с американски долари,че и да общува на езика на тази островна държавица.Отговорът е,че нейната колония в северна америка се наложи като световен хегемон след ВСВ и разнася щедро „демокрация“ по целия свят.Плодовете на тази демокрация само за годините след ВСВ са около 20 милиона убити, разселените все още не са установени.Няма вечни империи на този свят, тази на Каубоите се оказва най-кратка.

  3. Не е ли ясно, че живеем в едно съвременно средновековие? Властват мракобесие, повсеместна религиозна доктрина за англосаксонска правота, истерични крясъци срещу московския сатана, походи и заклеймяване на културата и езика на „другите“, които в момента не ни се подчиняват. Всеки с мозък извън калъпа е безпощадно заклеймен като непоправим еретик и слуга на дявола (нужно ли е да се пояснява кой е последния?). Липсват само бесилки, клади за аутодафе и подземия с изтънчени изтезания за другомислещи, но в замяна на това има цели кохорти от предани на основната линия организации и служители, които с фанатична страст се нахвърлят върху всеки дръзнал да оспорва саксонския мерак за глобално господство. Тоталната цензора и облъчването само с едностранна медийна, изкривена до абсурд информация допълва картината на ежедневието ни. Може ли някой да оспорва преимуществата на „демократичния рай“ в който ни набутаха, замечтани над лъскавите страници на западните списания?

  4. Денков е кукла на конци, няма речник на академик, по нищо не си личи. Боже, какви професори, ерудити имаме, но никой не им дава думата. Изтипосали начело един безличен човек, който даже няма собствено мнение!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *