Костадинов: Случващото се между Гешев и другите американски метастази в България е като „Нощта на дългите ножове“

„Това, което се случва в момента между Гешев и другите американски метастази в България е същото като това, което се е случило през 1934 г. между Хитлер и Рьом в Германия. Събитията са известни като „Нощта на дългите ножове“, написа във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Остава само да видим кой ще надделее в разчистването на сметки между престъпните американски кланове в управлението на България“, добави Костадинов.

По-рано днес главният прокурор Иван Гешев заяви на брифинг в Съдебната палата, че няма да подава оставка и обвини Борисов, че се опитва да го отстрани, включително и физически, обвинявайки го в прокремълски позиции.

По-късно днес зам. главния прокурор Борислав Сарафов заяви, че се страхува за живота си, като намекна, че има вероятност шефът му Иван Гешев да поръча убийството му. Сарафов обяви, че ще свидетелства срещу Гешев и поиска 24-часова съдебна охрана за себе си и семейството си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Не смях,а абсолютна трагедия. Сигурно и американците вече се чудят какво да правят с нас,не ставаме за нищо, пък към когото се залепим -проваляме го,за това те все още не са узряли.Ей с тоя сайт обиграх се със смятането.

    • Що са те налазели такива оптимистични мисли тази сутрин?
      Аз нямам никакви съмнения, хазарите много добре знаят какво да правят с нас от хилядолетия и си следват плана по нашето избиване. Но съм забелязал, че дори хората наредени пред кланицата, не вярват че ще им теглят ножа.
      За съжаление, българите нямат инстинктите дори на най-тъпите говеда, които се усещат, че ги водят на заколение и изразяват поне недоволство.

  2. Не само Сарафов е уплашен. Много по-паниран е самият Боко Тиквата. Както се разбра, че е увеличил охраната си, така скоро ще разберем, че е изпратил слуги да подтегнат имоти в странство,, за да има готовност за бързо бягство. Чакам и се надявам Гешев да активира всички възможни дела срещу Тиквата, за които последният си мислеше че се е осигурил срещу преследване, поради покорство на прокуратурата. Но Гешев едва ли ще преглътне коварството на Тиквата, решил, че Гечев вече му е ненужен след поутихналите мискинлъци с чекмеджетата, Барцелона и грабежи на чужд бизнес. Става интересно. Дано всичко това събуди раята за новите избори.

    • Които вкупом да гласуват за сорос и докажат колко велики еврогейци са :)
      Хич не съм оптимист като теб брат.

  3. И аз не съм оптимист,но все пак трябва да вярваме и да се борим,колкото е по силите ни.Такава начетеност ,каквато виждам тука от няколко човека е абсолютна аномалия за нашето робско поведение.

    • Няма наше робско поведение. Аз няма как да стана част от робите, просто защото не ми се отдава да бъда роб.
      Робското поведение си е за робите и не ми пречи, че ситите роби най-много мразят свободните хора.

  4. От борбите на мафиотските кланове, народа полза няма. От война – също.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *