Костадинов: Наблюдаваме двойни стандарти във външната политика на България по отношение на Израел и Иран

„За пореден път наблюдаваме двойните стандарти във външната политика на България. Терористичната израелска атака срещу иранското посолство в Дамаск (Сирия) беше подмината с пълно мълчание, докато закономерният (изцяло в унисон с международното законодателство) и очакван ирански отговор към Израел беше незабавно осъден от МВнР в социалната мрежа „Х“ в 3:46 посред нощ с позиция само на английски език.

Това поражда следния логичен въпрос: къде точно е писана тази позиция – в българското външно министерство или в американското посолство?“, коментира Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

ЕТО НЕГОВИЯ ПОСТ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Неведома е логиката на НАГЛПр господин Посланикът, нито на слугинстващите главочи от породата много наведена, балканска овца. Костадинов да не я търси!

  2. Швейцария организира РЕФЕРЕНДУМ срещу санкциите налагани на Русия, тя вкарва в конституцията си НЕУТРАЛИТЕТ. Кога ще стане това някога в нашата колониална България с такива светила на политическата мисъл като Борисов,Пеевски, Христето Иванов,Гнома Кирчо и всички след тях КОГА.“La Suisse organise un référendum sur les sanctions à l’encontre de la Russie et inscrit la neutralité dans sa constitution“ 15 avril 2024/Réseau International В Свободното слово ме блокираха, щото казвам истини.

    • Иванов, заеби блокирането, ами кажи как върви живота в новата ти любима партия на сорос – полковник Пухчо, строителя на крепости и оня цигулара?
      Обикалят страната ми, ръсят глупост след глупост и простият маймуноподобен подчовек по залите, дори им ръкопляска. Просто нямам думи за падението на този народ.
      Знам, че и ти много ги любиш такива шмекери, щом са се описали като русофили и спасители, ама да знаеш че са за нато и ес и че без тях нямало смисъл да има България!
      ––
      Като знам колко много малоумни шЕбеци ще се излъжат да гласуват за тях, чак ми става смешно и се питам дали не е по-добре това тъпо племе да бъде тотално заличено?
      Никак не е случайно, че е имало 650 г. римско робство и още 460 г. турско.
      Шебека си сака да е роб, дори гласува с плам в очите и радост хилядолетия за това!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *