Костадинов: КС наруши Конституцията с отхвърлянето на референдума за еврото, Радев два пъти ни отказа

Още миналата година президентската институция не подкрепи желанието на българите да се свика референдум. Румен Радев два пъти ни отказа. В парламента мнозинството на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ отхвърли референдума с обяснението, че противоречи на Конституцията. В нашата жалба ние изрично искахме Конституционният съд (КС) да се произнесе по въпроса. Конституционният съд отказа да се произнесе, заобиколи Конституцията и я наруши. Това беше скрит държавен преврат. Това заяви председателят на ПГ „Възраждане“ Костадин Костадинов в предаването „Денят започва“ на БНТ.

Костадин Костадинов сподели, че се гордее с това, че представители на „Възраждане“ са били в Русия за участие във форум, организиран от партията на Владимир Путин „Единна Русия“.

Форумът е бил посветен на борбата с модерните практики на неоколониализма, посочват от „Възраждане“. В него са участвали представители от 44 държави. Речи на форума са произнесли Коста Стоянов и Ангел Георгиев от „Възраждане“ като и двамата са се застъпили за правото на независимост на всички държави и са осъдили всички форми на колониализъм и неоколониализъм, посочват от партията.

„Ние градим мостове. Ние искаме да имаме партньори, а не господари. Русия ни определи като неприятелска страна, заради това, че България предприе неприятелски действия“, каза Костадинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. КОЦЕ, ЗАМИНАВАЙ СИ ПО ДОБРУЖАНСКИТЕ СЕЛА,
    ТАМ ИМАТ НУЖДА ОТ ТРАКТОРИСТИ.

    • ДАА ,ДОКТОР ЛИ СИ ИЛИ ФЕЛДШЕР НЕ ЗНАМ,НО ЩЕ ВИ КАЖА НЕЩО
      КОЕТО ГО ПИША ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ.
      ТОЗИ КОЦЕ И НА НЕГОВАТА КЛИКА ПО ОФИЦИАЛНИЯТ ИМ ЕЛ-АДРЕС В ГР. ПЛОВДИВ ГИ ПРИЗОВАВАХ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДВА ПАРЛАМЕНТА ДА НЕ ВЛИЗАТ И ГИ УЗАКОНЯВАТ.
      КАКВО СЕ СЛУЧИ ,АМИ БЛОКИРАХА МЕ. ТАКА ЧЕ НЕ ГО ЗАЩИТАВАИТЕ ЗАЩОТО ТОЙ Е ТОЛКОВА ВИНОВЕН КОЛКОТО МИН РАДЕВ.

  2. Вижте какво пише за референдумите в Швейцария, за да стане ясно и на последния наш ТЪПУНГЕР, защо сме толкова далече от нивото на тази страна. „Швейцарските референдуми – Проф – БАН“ НЕ Е КОСТАДИНОВ ВИНОВЕН, ЩОТО СЛЕД СЪБРАНИ 600 ХИЛЯДИ ГЛАСА, ИМАМЕ ЕДИН ТЪПАШКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПАРЛАМЕНТ, ЕДНО ТЪПАШКО КС И ЕДИН НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ, НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА.

  3. Живеем в демокрация. Истинска демокрация и ако някой си въобразява, че демокрация е онова, което му описват рекламните идеолози – си е за негова сметка! Платон ви го е казал преди 2000 години, че всяка демокрацията задължително води до тирания! Човекът го е разбрал още тогава, а свръх цивилизованият и умен шЕбек населяващ европа, позволява още да го будалкат. Ама нещо не му харесвало и защо, трябва да му харесва? Сократ е осъден на смърт от демокрацията, тъкмо заради неполиткоректно говорене. А ако беше диктатура или тирания, най-много да му бяха хвърлели един бой. Така че, да живей Урсула и останалите долни,алчни,духовно болни и морално нечистоплътни същества-урсулчета, Слава на ЕК, Слава ЕС, Слава, Слава, Слава и вечна дружба. Да не забравите на 9 май манифестация със знамена и плакати….. на 4-тия райх! Добре дошли в прекрасния нов свят, но антицивилизацията, НЕсвободата и свинщините! Яжте, дрискайте и за друго не мислете – има кой да мисли вместо вас!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *