Костадинов: Втората фаза ще е да пратим в Украйна български военен контингент (С ВИДЕО)

Евроатлантическата тълпа доминира парламента. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов по NOVA NEWS след днешните дебати и гласувания за изпращане на български тежки оръжия за Украйна.

Костадинов напомни, че президентът Радев има право да наложи вето върху това престъпно решение на Народното събрание и от „Възраждане” ще се обърнат към него, ако то бъде прието и на второ четене.

„България няма място във войната – нито срещу Русия, нито срещу Украйна. Всяко вземане на страна е вредно за нас“, категоричен бе Костадинов.

Според него целта на САЩ е да разгорят колкото се може по-мащабен военен конфликт, за да се разрушат военно-икономическите потенциали както на Русия, така и на Европа.

„Първата фаза от този американски сценарий е в ход – въвличат Източна Европа и в частност България във военния конфликт срещу Русия. Правят го като ни натискат да дадем на Украйна нашите тежки оръжия. Втората фаза ще бъде да изпратим в Украйна български военен контингент. Третата фаза ще е широкомащабно разгръщане на войната и на територията на Източна Европа”, смята лидерът на „Възраждане”.

Той каза още, че страната ни в момента е „окупирана“ и чуждите военни контингенти у нас се доближават по брой войници до броя на бойците в българската армия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Г-н Костадинов,оставете ги ,нека изпратят и континент,нека ги избият като кучета,та белким се освестят хората!Дебилизация цари навсякъде,това е истината.Но ,когато пострадат,може и да им дойде просветлението.Тоя народ си заслужава всичко,което се случва.Лошото е,че има и нормални хора,но никой не ги чува!А иначе,Вие сте прав-Войната чука на вратата!

    • Госпожо Стаменова, Вие вероятно очаквате да пратят децата и внуците на депутатите или „кадровите“ нещастници от БА? Нее, мобилизирани ще пратят, за да издигнат кървава стена между нас и братята.

  2. Коце ,защо не ми отговорихте на имейлите в които ви призовавах да не влизате и узаконите този престъпен парламент.Не само че не ми отговорихте ами и избрахте турчин за председател.
    Снощи по Русия 24 ч.мин. на отбрахата на Русия Шпйгу каза на пресконференция.
    Да внимават България и Румъния с доставките на оръжия за Украйна.
    Какво ще последва след това предупреждение Бог да ни е на помощ.

  3. КОЙТО ИЗПРАЩА ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЖИВ ДА НЕ ОСТАНЕ ПРОКЛЕТ ДА Е ЗАЕДНО С ПОТОМСТВОТО СИ ДА СВЪРШАТ ДНИТЕ НА ПОТОМСТВОТО МУ ИЗ МАЗИТЕ КАКТО ЖИВЯХА 8 ГОДИНИ БРАТУШКИТЕ В ДОНБАС А М И Н САТАНИНСКО НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  4. Надявам се Радев да не се направи на изгубил писмото и да продължи да играе Пилат Понтийски. Поне ще видим, на кой от двата стола, предпочита да седне.

  5. Г-н Иван,Ако имам власт,ще изпратя Дебилите-Депутати и техните Деца,за да ги Заболи,защото за тях е нещо,като нищо смъртта на децата на Народа! НО,В ТОВА Е СИЛАТА НАША,НА НАРОДА-ДА ИМ ОТВЪРНЕМ НА УДАРА С УДАР! Нямат ли съвест,нямат ли човешки обкик,доблест,признателност,разберете,не намирам подходящи думи?!Да вървиш против АРМИЯТА,ОСВОБОДИЛА НИ ДВА ПЪТИ,ДА ВЪРВИШ ПРОТИВ АРМИЯТА,ВЪРНАЛА НИ ЧОВЕШКОТО ДОСДОИНСТВО,ТОВА КАК СЕ НАРИЧА?!

    • Наричат се подлеци и пак подлеци и предатели и много, много прости хора. Защо простотията в тази държава е издигната на пиедестал?

  6. А КАКВО ЧАКАШ ОВЧИ НАРОДЕ ЗАЩО НЕ ВЪСТАНЕШ И ГРАБНЕШ СОПИТЕ И КАМЪНИ

  7. Цяла Европа е излязла на протести, народите искат да се сложи край на това самоубийство.Само нашите политически изроди не си дават сметка какво престъпление вършат с невероятно кретенско обяснение.Четете бе хора вижте истината във Reseaulnternationale.fr прегледайте и нашите медии,ПОЗОРЪТ е страшен.

  8. Този нашия овчедушен, безропотен народ е жертва на мантрата си : „На мен ми е все едно“!
    За това не протестира а се подлага да го мачкат, не ходи на избори, безразличен кой управлява България, кой я продава и подарява
    „Стреснѝ се, племе закъсняло!
    Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
    След теб потомство иде цяло –
    какво ще да му завещайш?“

    * – „мантра“ означава „инструмент на съзнанието“

  9. ВИП Педераса Къдравата Сю – Дани Митов внесе предложението за даване на тежко въоръжение на Укро нацистите.
    Защо го прави Педераса ?
    Мустафата му е обещала да го прави премиер, понеже е раболепен лакей и отговаря на изискванията на американската демокрация – педерастията.

    Веднага предложението беше подкрепено от партията на Гьотверените и минетчийките – Ристьо Носорога и Пигмейчето Гном .
    Петата колона – ДПС го подкрепя тотално, понеже е срещу Българските Национални Интереси .
    Зелени чорапи, Бастуни и Тикви колективно са ЗА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *