Костадинов: Викат запасняци за инструктаж къде да се явят при война

Мой приятел вчера получи повиквателна от армията и днес ходи във военното окръжие. Взели са му мерки за униформа и са му направили инструктаж къде да се яви при нападение, за да бъде извозен с автобуси заедно с другите мобилизирани.

Уважаеми сънародници, нужно ли е да ви казвам, че управляващите национални предатели работят по американска поръчка за осъществяването на украински сценарий в България. Целта е да ни вкарат във война с Русия? Или вие сами вече се досещате?

Идват избори през октомври. На тях ще избираме не между Възраждане и всички останали, а между мира и войната. Да сме наясно – само Възраждане може да гарантира мирното и свободно съществуване на Родината ни. Всички останали американски метастази гледат на нас, българите, само като на пушечно месо във войната срещу Русия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ . . ! ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПОСЛЕДНИЯ НИ ШАНС

  2. СЪБУДЕТЕ СЕ,ВОЙНАТА ЧУКА НА ВРАТАТА НИ!ИЗРОДИ,ПРОДАЖНИ ПРОСТИТУТКИ!

  3. Гледайте от украинците, бе – мъжете в наборна възраст отидоха малко на разходка из Европа. И нашите да направят така – който подлежи на запас да чезне от държавата за известно време. Пък дори и да си в страната, ако не се явиш на повиквателната никой няма да дойде да те търси. Останалите не са служили и не знаят от коя страна се хваща автомата. Тъй че няма проблем, ще защитим достойно източния фланга на НАТО (гръм да го удари). Е, сега ако на някого много му се мре, няма проблем, да ходи, да се отзовава на повиквателните.

      • Не бягай, иди и умри за да дадеш още малко време на американския долар да подиша и определени кръгове да станат с някой и друг трилион по-богати. Ако според теб да си дадеш глупаво и напразно живота означава да си мъж – напред и с песен.

      • Къде е казано, че който ми дава автомата, той и определя посоката на стрелба? По-скоро ако избягаш помагаш на тези зад океана. Същото се отнася и за мъжете в Украйна. Гордите казаци не бягат, бягат презадоволени женчовци. Както писах под друга статия, само украинците могат да отвоюват родните си места.

      • Ако разчиташ с автомата да направиш нещо срещу днешните високоточни ракети си голям оптимист. Тъй ще си загинеш мърцина, ама като настояваш няма да те разубеждаваме, я.

  4. ако си мислят някои американски курви че ще им ставам пушечно месо , е лъжете се , понеже не е ясно накъде ще е насочено дулото на автомата , да не се окажат от грешната страна , и да ме викат ще го преместя в другия крачол

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *