Корнелия Нинова Разобличи трите „нови“ партии в НС: ИГРАЯТ С БОРИСОВ!

„Лидерът на БСП Корнелия Нинова буквално разстреля от упор трите т. нар. „партии на протеста“. В свой фейсбук пост Нинова обвини ИТН, Демократична България и „Изправи се! Мутри, вън!“ в политическо лицемерие и тайни сделки с властта на Борисов.

Ето какво написа тя:

В политиката трябва да си последователен и принципен, а не както постъпват „новите“ партии на протеста.

Едно от най-важните неща в политиката е да си последователен и принципен.

Вчера от БСП внесохме мораториум, който забранява на правителството на Борисов в оставка да раздава концесии, да продава болници, да назначава кадри на ключови постове в държавната администрация, да сменя директори и бордове…

„Има такъв народ“ , „Изправи се! Мутри, вън!“, „Демократична България“ и ДПС обаче най-изненадващо гласуваха „против“ този меморандум. Тоест, подкрепиха зловредните действия на ГЕРБ, които в тези оставащи месеци до сдаването на властта, правят всичко възможно да заметат криминалните си следи, да доразграбят колкото се може повече и да оставят празна хазна. (А уж тези партии се тупаха в гърдите като борци с мафиотския модел на Борисов).

След като вчера ги разобличих от трибуната на парламента, те се хвърлиха да обясняват как не му било времето и мястото в това решение, а трябвало меморандумът да се оформи в отделно такова.

Това е стар управленски трик – като не искаш да направиш нещо – започваш да увърташ и да търсиш изсмукани от пръстите процесуални причини.

Някои от новите 3 партии, в желанието си да изпъкнат или да угодят на менторите си, си позволиха да нападат единствената опозиционна партия, която 11-та година се бори яростно срещу мафиотския управленски модел на Борисов. А днес пък се засилиха да внасят мораториум от свое име.

Очевидно е, че са се паникьосали от вчерашния си гаф.

През това време правителството в оставка на Бойко Борисов продължава да раздава, да назначава и да разпродава парчета от държавата.

И други странности се случиха през първите два парламентарни дни.

Атакуващият с лодка „Росенец“ Христо Иванов и партията му избраха заедно с ДПС председател на Бюджетната комисия, която ще се занимава с финансите на държавата.

Много бързо истината започва да излиза наяве.

Очаквам остра реакция от страна на трите партии и даже вой до небесата срещу тези мои думи, но нямам намерение да прикривам истината. Свидетели сме на координирани действия между всички партии в парламент, в който явно БСП отново ще е единствената опозиция.

Продължаваме напред последователно и принципно, както сме действали и досега. Skandalno.net

Корнелия Нинова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. КОРНЕЛИЯ ПАК СЕ ПРОСТРЕЛЯ В КРАКА. ПРЕДЛОЖИ ДВА ВАРИАНТА ЗА МОРАТОРИУМА. ПРИЕ СЕ ВТОРИЯ ,КОЙТО ТЯ ПРЕДЛОЖИ .ЗА КАКВО ПАК РЕВЕ .СТИГА ФАЛШ.

    • Ти май не се гледал внимателно. Първия път гласуваха против, втория път гласуваха въздържал се. А днес 18.04. фейсбук е пълен с тяхни изявления, че ще внасят мораториум от свое име както пише Корнелия. Айде ми кажи, не са ли боклуци?

  2. Браво Корнелия. Не съм гласувал за теб но, след този твой ход с който принуди лицемерните измамници да свалят маските и да им лъсне на цялата подлост. Сериозно се замислям.

  3. Четири години Нинова се бори с безобразията на ГЕРБ и конкретно с тези на хитреца Борисов,напразно. За съжаление Борисов успя да подкупи редица продажни глави в партията, начело с Георги Гергов, който не можа да я направи кукла на конци. Във войната с най-твърдия БСП ръководител се включиха и много медии. На първо място в. ПОГЛЕД с гл. редактор Румен Петков. Трите „нови“ партии са поредният КАМУФЛАЖ, защото както каза Вацев, в предстоящата война с Русия,няма място за БСП в управлението и най-вече начело с Нинова. Хайде представете си как Миков или Крум Зарков ще оправят идеологията, колко хрисими васали ще бъдат за нашия стратегически (съюзник)смях в залата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *