Коки от „София ден и нощ“ подкара скъпо БМВ (СНИМКА)

Коки Коки от „София ден и нощ”, който в реалния живот се казва Крис Ненков, подкара модерно и мощно возило.

Любимецът на зрителите, с когото те се забавляват всяка вечер и чакат каква нова щуротия ще измисли, се похвали  с мощна кола в социалната мрежа, като се снима яхнал скъпарското возило.

Екранният Остап Бендер, хитрец и авантаджия, явно се  справя доста по-добре в реалния живот, отколкото в ролята си на Коки, където е беден, безработен и непрекъснато проси пари или се пали по безумни идеи.

Крис пусна снимка с яко бяло БМВ Х6 с 200 конски сили, чиято цена на старо е 90 хил. лв..  От доста многозначителните кадри не е ясно дали просто го е покарал и се е щракнал,  или наистина си е купил колата, но това  веднага активира феновете му и върху него заваляха закачки, свързани с филмовия му герой.

koki-kola
Коки и тузарското возило – собственик ли е или само е направил няколко кръгчета?!

„Малееееееееее, не е истина колко много се печели от бакшиша за пиците?”, пише фен, който визира последния му подвиг – разнос на студени пици и изнудване на клиентите на дадат обратно кутиите с цел опазване на пранетата. „Не бе, циганската булка Стефка е размислила и му е върнала парите, с които я купи“ – хихикат други.  „Да я беше измил малко преди да се фотографираш с нея, или и в живота те мързи, та чак те боли!“ – критикуват го трети.

Коки е истинска находка за сценаристите на сериала. На фона на сълзи и драми, на непрекъснати срещи и раздели и вечни разочарования и скандали в риалити поредицата, той е като свеж полъх с комичните ситуации, в които непрекъснато изпада. Още при появяването му на екрана, зрителите избухват в смях, чудейки се пак ли си е изгубил пора Порфавор, отново ли е обладан от идея как ще стане милионер, или е влюбен в поредната дама от Фейсбук.

А идеите на Коки наистина са неизчерпаеми, което го прави интересен образ и май му обещават истинска артистична кариера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/yrYrwahcmSw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Стига с тези глупости!!!Кое е скъпо и мощно?Да не би да е M power?Клозет за 10000лв

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *