Лили Ангелова: „Клюкарка“ ме обижда!

ЛилянаБрадърката Лиляна Ангелова, се обяви за използвана от приятели и фалшиви „доброжелатели“, но вече е поставила точка.

Тя се похвали, че е отпразнувала рождения си ден, но вече като нов човек. След като бе изхвърлена от „Папараци“, Лили вече се обижда на прозвището клюкарка.

Рождения ден на 7 юли го отпразнува новото ми аз, отчете се тя в социалната мрежа. Празнува Лиляна Ангелова! Не клюкарката, както ме наричаха и не любовницата, каквито етикети ми лепяха!

Отпразнува го обичаната жена и актрисата. И любимата на много хора, които бяха с мен и до мен през цялото време и даже на тържеството.

На празничната ми трапеза  имаше  само истински достойни приятели, които се радваха искрено с мен и за мен.

Имах и много фалшиви през годините, имах и  предатели, както всеки човек се сблъсква с тях. Но те ме научиха на нещо много полезно  да  умея да ценя, да откривам истинското,  да подбирам и да обичам истински! Научих се да бъда използвана, обаче и да затварям страници. Напълно и завинаги!

Лиляна отпразнува рождения си ден щастлива и свободна, заедно с приятеля си в неговия скъпарски ресторант, който е само един от веригата на милионера.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *