Кирил Петков: Проблемите на българската икономика няма да се решат без МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ!

Кирил Петков: Ваксинацията ще е приоритет №1 на новото правителство.

Кирил Петков: „Проблемите на българската икономика няма да се решат без да се достигне високо ниво на ваксинация“.

Ваксинацията ще е приоритет №1 на Кирил Петков, ако стане премиер. Това обяви самият той по време на започналите днес преговори по темата „Икономика“ между четирите политически сили в евентуално бъдещо правителство – ПП, БСП, ИТН и ДБ.

Участниците в преговорите днес се обединиха около мнението, че само при достатъчно висок процент на имунизация няма да се налагат ограничителни мерки за редица бизнеси при всяка нова вълна на заразяване.

„Смятам лично да се заема с въпросът за масовото ваксиниране“, заяви Петков, който е най-вероятният министър-председател на новата власт. Според него ниското доверие и притесненията на хората със съпътстващи заболявания е причина за нежеланието за имунизация. За целта се предвижда мащабна ваксинационна кампания.

А ето какво съобщиха днес и от Министерството на образованието на служебния кабинет:

МОН предлага начин за връщане и на големите ученици присъствено в училище. Според проекта, ако 50% от децата в един клас се ваксинират срещу COVID-19, те да се върнат на училище без тестване. Останалите ще продължат да учат дистанционно.


ЕТО КАК НА ПОДОБЕН ФАШИЗЪМ ОТГОВАРЯТ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА! МИЛИОНИ СЕ НАДИГНАХА СРЕЩУ ФАЛШИВАТА ПАНДЕМИЯ И СЕГРЕГАЦИЯТА НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ:

ГРАБВАЙТЕ ТОЯГИ И КАМЪНИ И ДА ГИ ПОЧВАМЕ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Е, вече става ли ясно за какво иде реч? За какво са ни приготвили този новоизлюпен „умник“? Първо трябва да се смаже съпротивата на ганьовците. Съпротивата им срещу всичко, андрешковщината им, ината им, недоверието им към властниците и почесването зад врата когато им се казва кое е добро за тях. После ще е лесно. И за икономиката по американски и в интерес американски и за базите, за смяната на пушкалата и накъде ще са обърнати, кой от съседите да обичаме и как да кротуваме на все по-безсрамните натрапници в дома ни с кални ботуши на масата до чинията ни. Цялата ковид измислица цели въвеждането на този нов ред при който властта идва само от Америка, а обратно към нея пътуват кинтите. Както и от Тиквата докато риташе топка и от зализан Кирчо няма да се ика нищо друго освен глуповато ухилен да следва курса.

  2. Инжекциите са вр и предава и на вакснирани и на неваксинирани, и на преболедували. Но пък е възможно самият той да преболедува по-леко. Всички трябва да носят маски и да спазват дистанция. У нас има голям брой преболедували, т.е. с естесвен имунитет, но и те трябва да носят маски и да спазват дистанция. Редовната дезинфекция си е изпитано средство. Повече предпазливост е по-полезна от разпускането. далече сме от пълното освобождаване.

  3. Ти да видиш копелето гадно колко бързо си показа змийския език. Преди да се хване масово да ни подлага на генетичен експеримент, защото това не е ваксинация а фашистки медицински експеримент какъвто по мащаби историята до сега не познава, та преди това Киро Лъжливото канадче да прочета поемата на Вазов „Грамада“:

    И отстъпи от колеца,
    Наведе се леко,
    Камък зе, фърли и рече:
    „Проклет да е Цеко!“
    От тогава край туй място
    кой мине, замине,
    Се същите думи казва,
    Се същото чини.
    Пътник ли, овчар ли някой
    Минува из друма,
    Като хвърли камъка си,
    „Проклет да е!“ дума.“
    =====Само дето Цеко ще го заменим с Киро.

    • Откога го цитирам това произведение на Вазов Грамада, ама никой няма интерес.

  4. Честито на дебилите дето гласуваха за този млад, „учен“, хубав млад мъж! Сега ще ни почнат да ни ваксинират всеки 6 месеца, а следващата година и всеки месец, за да не се излагаме пред чужденците! Само тогава ще ги настигнем американците!!!

  5. До редакцията: Защо пускате такива измамни реклами за уреди, които уж спестявали до 50% от сметките за ток? Тези мошеници продават един кондензатор в пластмасова кутийка за 79 лв. бройката! Няма Перпетум мобиле. Такъв уред може да икономисане не повече от 1-2% от сметките за ток и то при условие, че в домакинството консумирате много голям реактивен ток (електродвигатели,които не са обезпечени с кондензатори за нулиране на реактивната съставна на тока, но обикновено в повечето такива уреди има такива кондензатори) и инсталацията ви е от много тънки проводници.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *