Рали състезател РАЗКРИ причината за Катастрофата на Автобуса! ВИДЕО от Мястото на Инцидента:

Изтрита маркировка, калпави светлоотразители и липсващи знаци не са дали никакъв шанс на шофьора (видео)

Шофьорът на автобуса-ковчег, в който намериха смъртта си 45 души, от тях – 12 деца, е нямал никакъв шанс да не се заблуди в района на катастрофата. Това става ясно от видео анализа на автомобилния състезател Димитър Илиев. Във видео, проследяващо пътя на автобуса километър преди катастрофата, стъпка по стъпка рали пилотът разкрива пропуски в маркировката, показва окаяното състояние на светлоотразителните елементи по мантинелите, за да стигне до най-голямото си разкритие – знакът, указващ, че след завоя на магистралата следва отбивка със зона за отдих и чешма, го няма.

Предупредителният знак е бил на мястото си край пътя през април, но днес си лежи захвърлен зад мантинелата.

„И никой от май досега не е забелязал неговото отсъствие. Вече 18 часа след инцидента никой не говори за това“, изразява изумлението си автомобилният състезател.

Той посочва още, че освен липсата на знака за зона за отдих и изтритата пътна маркировка, допълнително шофьорът на автобуса е бил затруднен и от лошата видимост заради дъжда и тъмнината. „Но ако пътната маркировка, знаците и светлоотразителите не бяха компрометирани, вероятно нямаше да се стигне до катастрофата“, смята той. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/fyvRsEWi_qc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *