Кирил Буданов с шокиращи признания: Украйна изчерпа мобилизационния си резерв. Наемниците свършиха, а новите мобилизирани дезертират или се предават в плен! + Сводка от фронта на 18.12.23 г. (С ВИДЕО)

Кирил Буданов с шокиращи признания: Украйна изчерпа мобилизационния си резерв. Наемниците свършиха, а новите мобилизирани дезертират или се предават в плен! Това признание направи сензационно днес в интервю шефът на украинското контраразузнаване Кирил Буданов.

КИРИЛ БУДАНОВ

В интервюто си той нарича Русия „враг“, но враг ли е страната, която изгражда от кота нула освободените територии. За справка – вижте каква мащабна строителна дейност кипи в 500-хилядния Мариупол. Строят се цели квартали с апартаменти за хората. Враг беше Хитлер, драги ми Буданов. Представи си Хитлер да беше започнал да строи жилища в опустошената от него Украйна. В южна и източна Украйна руснаците освобождават и идват при своите. Затова и нямате вече мобилизационен резерв. Бандеровците от Западна Украйна свършиха, а новите не желаят да воюват с етническите си събратя. Още от Саня во Флориде + Сводка от фронта на 18.12.23 г. ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Кирилл без Методи се загрижил за войната, не за хората безумно давани в курбан в безумната война за разрежданета на света Украинците гласуваха за мир с Русия, това не е тяхната война, нацистката украина не е тяхната родина, и няма да я защитатават както кресливите ни убеждават Който вече е избягал, който не е бяга или търси път навън, далеч от нацистите. Ония с факлите, селяните с тръбите, изрисуваните в свастики с факлите от майдана са на втори метър под земята, кой остана от лудите започнали войната

  2. Всички от управляващите в Украйна са наркомани без капка мозък защото ако имаха нямаха да си унищожат собствения си народ

  3. Шокиращи, казваш, а за кого? Правилно, за Идиотите, разпалили тази война – фащ и ес! То за ес е ясно – оттече се у киреча, благодарение на „приятелите“ от фащ и „малкобритания“, дето напук на всичко трупат „пачки“! Ама иначе сме вро-нещо си, макар и с голи задн.ци! Пфу! Евроджендърия, та дрънка! Но! Скоро, много скоро ще дойде „Видов ден“! А тогава? Че то и колесници самолетни не останаха …! Анадънму?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *