Каракачанов Плаши с Напускане на Правителството!

Шкембе Войводата Каракачанов заплаши с оттегляне от правителството! На последния коалиционен съвет той поставил въпроса ребром: Или най-сетне да свършат някаква работа, или да се разпуска Кабинета „Борисов -3“. Отношенията в правителството са доста обтегнати, призна самият Каракачанов.

А причината лидерът на ВМРО да недоволства е, че предложенията на Патриотите досега изобщо не били обсъждани. Като повишаването на минималната пенсия на 300 лева, например. Интересно как цели три години Патриотите примляскваха на държавната софра, без изобщо да се присетят за изпълнението на това и още една дозина свои предизборни общения. Вместо това, скачаха на ГЕРБ само ако трябва да получат някаква лична или партийна облага.

Каракачанов не скри още, че е бесен и по причина, че уж е вицепремиер по сигурността, а научавал за операциите на МВР от медиите. Спокойно Прасьо, при Борисов е така. То и Томислав Дончев е някакъв вицепремиер, но и той самият не знае за какво точно отговаря. Затова се изявява само като говорител на Борисов, без да има някакви конкретни функции в правителството.

Очевидно спорът между Патриотите и ГЕРБ е за власт, пари и за спасяване на рухналия имидж на Воеводите. От излиянията на Каракачанов става ясно, че за три години патриотичната коалиция не си е мръднала и пръста да свърши „някаква работа“. А чак в края на мандата се кахъри, че нищо не е направила.

Така е, задават се нови избори и Патриотите вероятно вече са в паника, че няма да се пласират в новия парламент. Нещо повече. Каракачанов вероятно си дава сметка, че Борисов ще си „измие ръцете“ с ВМРО и останалите псевдо-патриотични партийки в коалицията, и ще се опита да им прехвърли част от греховете на управлението си. След позорната си коалиция с ГЕРБ днес нито една от трите малки патриотични партии няма шанс да мине 4 %-овата бариера за влизане в парламента – нито в коалиция, нито поотделно. Особено след като Слави Трифонов регистрира партията си, която вече всички социологически агенции нареждат на трето място.

Самият Каракачанов пък вече стигна дъното на моралното падение и копае. Освен че се оказа горд собственик на внушителни имоти за чудо и приказ, той се предаде и каузата на собствената си партия ВМРО, като стана съучастник в подписването на капитулантските договори със Северна Македония. Стана съучастник в десетки национални престъпления на ГЕРБ, като последното е сред най- тежките – фалшифициране на данните за икономическото състояние на страната с цел да бъдат излъгани европейските институции. Подписа разорителните договори за закупуване на американските изтребители Ф- 16. И ще запише със златни букви името си на стената на позора – като част от кабинета, който доунищожи България. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ВЪН ОСТАВКА КАРАКАЧАНСКА СВИНЯ ЗАЕДНО СЪС БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА ШАЙКА ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *