Камелия полудя, снима се в тоалетната

Камелия 00Безумна снимка постна Камелия в профила си в социалната мрежа.

Тя е направена в тоалетната, незнайно по каква  нужда, малка или голяма, а до нея стои кучето й да я насърчава да си свърши работата. Тази съвсем изперка, решиха нейни фенове, защото е ясно, че това даже не е селфи, а певицата позира на фотограф.

Само най-наблюдателните забелязаха, че капакът на тоалетната чиния не е вдигнат и възможността певицата в този момент да облекчава нуждите си, значително намалява.

Все пак мястото на фотото е, меко казано, странно, а поведението на певицата все по-необяснимо.

Само преди седмица Камелия подари оркестър и се*сзапис на гаджето си Цветин за рождения му ден. Фолкдивата докара цял цигански оркестър в къщата си, който с тъпани и кларинети  озвучи щурото домашно парти. След края на купона  Камелия и Цветин  пък си записали  домашно порно, разкриват колежки на певицата, пред които тя веднага се похвалила. Сек*ът бил дълъг, чувствен по всички правила.

Фенове на Камелия се пошегуваха, че циганският оркестър е бил като подготовка за предстоящата сватба, за която дивата вдъхновено говори. Преди няколко месеца тя обяви, че най-накрая ще сключи брак с Цветин, с когото са заедно вече цели 18 години.

Мнозина обаче съзират в сватбата и предизвикателните снимки обикновен и пошъл опит за пиар, тъй като блондинката залязва от сцената и все по-малко я търсят за участия. Затова тя шуми около себе си, за да върне старата си слава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *